قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس: حضور مدیر دو تابعیتی در وزارت نفت جرم است

یک عضو هیات رئیسه مجلس در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ها و نهاد‌های نظارتی در خصوص وجود مدیران دو تابعیتی در وزارت نفت گفت:نمایندگان مجلس با رئیس مجلس هم صحبتی را داشتند و از دیوان عدالت اداری و از سازمان بازرسی درخواستند کردند که با متخلفین برخورد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی یوسفی نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با رادیو گفت‌و‌گو در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ها و نهاد‌های نظارتی در خصوص وجود مدیران دو تابعیتی در وزارت نفت گفت: نمایندگان مجلس با رئیس مجلس هم صحبتی را داشتند و از دیوان عدالت اداری و از سازمان بازرسی درخواستند کردند که با متخلفین برخورد کنند، افراد دو تابعیتی از سمتشان کنار بروند و از ظرفیت نخبگان استفاده شود.

یوسفی گفت:در حال حاضر قانونی داریم به نام قانون ممنوعیت به کار گیری افراد دو تابعیتی در مشاغل حساس. این نمی‌شود که من بخواهم در بالاترین تراز نظام جمهوری اسلامی تصمیم گیر باشم، اما تابعیت یک کشور متخاصم را هم داشته باشم. اصلا اگر همچنین اتفاقی در کشور دیگری رخ بدهد مثلا در آمریکا او را معاون وزیر می‌گذارند؟

وی با اشاره به ابزار‌های نظارتی مجلس در خصوص دو تابعیتی‌ها گفت:به دلیل به کار گیری برخی از دو تابعیتی‌ها در مشاغل حساس که حاضر نیستند تابعیت خود را لغو کنند، مجلس و کمیسیون امنیت ملی بر اساس مکاده ۴۵ آئین نامه آنها را به دستگاه قضایی معرفی کرده است و انتظارمان این است که دیوان عدالت اداری در دستگاه قضایی به عنوان مدعی العموم در اینجا ورود کند و این پستی که خلاف قانون است و مسوولیت و تصمیم گیری‌هایی که دارد این فرد انجام می‌دهد و قطعا خلاف قانون است، جرم مشهود است و مشخص است و دستگاه قضایی باید به نیابت از مردم با او برخورد کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس افزود:نمایندگان مجلس با رئیس مجلس هم صحبتی را داشتند و از دیوان عدالت اداری و از سازمان بازرسی درخواستند کردند که با متخلفین برخورد کنند افراد دو تابعیتی از سمتشان کنار بروند و از ظرفیت نخبگان استفاده شود.

عضو هیات رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که تعداد این مدیران در دولت چه میزان هستند گفت:فکر نمی‌کنم تعداد اینها زیاد باشند گرچه بعضی می‌خواهند تعداد این‌ها را زیاد کنند. کسی که خودش و فرزندانش علاقه به کشور دیگری دارند برای حضور در سمت‌های حساس باید تابعیت خود را لغو کنند. ما چیزی هم به نام تابعیت قهری در نداریم، اما هر کسی که دل در گروه نظام دارد می‌تواند برود تابعیت خود و فرزندان خود را لغو کند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر