حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

برگزاری جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش

برگزاری جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران کلان و عمده در نظام اقتصادی با حضور خبرنگاران آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 12
کد خبر: ۲۶۸۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران کلان و عمده در نظام اقتصادی از ساعت ۱۰ صبح امروز به ریاست قاضی پسندیده، مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهمان، وکلای آنها، شکات پرونده، نمایندگان سازمان‌های متولی و نظارتی، نمایندگان بانک‌های شاکی، بانک مرکزی و گمرکات در حال برگزاری است.

 

علیرغم برگزاری ۱۹ جلسه علنی از دادگاه چای دبش این نخستین جلسه با حضور خبرنگاران است و در صورت به نتیجه رسیدن دادگاه امروز در دو نوبت صبح و عصر، نتیجه پرونده چای دبش مشخص و آخرین جلسه دادگاه متهمان چای دبش خواهد بود.

 

رئیس سازمان توسعه تجارت در این دادگاه گفت: ابلاغیه ۶۰/۲۱۵ معاونت کسب و کار این وزارتخانه در سال ۱۴۰۱ اشاره می‌کند که پیرو حل مشکلات سرمایه گذاری سقف اعتباری سرمایه گذاران به میزان ثبت سفارش تولیدات مطابق خط تولید افزایش پیدا کند.

 

معاون وزیر صمت در ادامه گفت: سازمان‌ها مکلف هستند که اولویت‌های راهبردی کشور را رعایت کنند. ما ۵۰ وظیفه صادراتی داشتیم با یکی از ۵ بانک بزرگ اتحادیه اروپا ای سی ایجاد کردیم و تا امروز جز یک مورد موفق بودیم. ۴۷ مورد وظایف سازمان بوده که در ۲۴ سال اخیر خدمت کردیم و نبوده که مسؤولی از سازمان برود و افراد دیگر نامه نزنند که او بر گردد.

 

قاضی پسندیده هم گفت که صحبت‌های شما بررسی خواهد شد.

 

سپس قاضی‌دادگاه گفت که اتهامات آقای ر معاونت در تحصیل مال، تصرف غیر قانونی، دریافت رشوه به میزان ده سکه است که اینجا باید آخرین دفاع خود را داشته باشد.


سپس وکیل ا_ر گفت: در بحث ارتشا از بازپرس خواستیم که ثابت شود چه کسی رشوه داده است در لوایح خواسته ایم که بگویند چه ادله‌ای وجود دارد موکل منکر هست که اصلاً جلسه‌ای با مدیران دبش نداشته که منجر به این اتفاق شود.

 

وی گفت: اظهارات آقای ج هست که دیدم بسته ای را بردند پرسیده شد که می‌دانستید که چه چیزی درون آن هست؟ گفتند نه. اگر به اظهارات استناد می‌شود چرا به بخش دوم صحبت‌ها اشاره نمی‌شود او که گفته نمی‌دانسته داخل آن چه بوده است.

 

در اظهارات آقای ا هم بحث کارت هدیه مطرح شده است. کارت هدیه‌هایی بدون ذکر مبلغ و اینکه چه کسی پرداخت کرده است. کیفرخواست با کمال بی دقتی نوشته شده است بالاخره کارت هدیه بوده یا سکه‌؟

 

متهم ر هم در جلسه حضور پیدا کرد و در توضیحات بیشتر گفت: در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ از طریق حراست دستور پیگیری داده شد و بعد از چند روز به من یک پاکت دادند و هدایا را جمع آوری کردیم من لیست را ندیدم نماینده شرکت دبش که نامش را نمی‌دانم باید توزیع می‌کرد من خیلی از محتویات خبر ندارم برخی کارت هدیه بود برخی سکه./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار