سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

بررسی راه‌های جبرانی تعطیلات مدارس

معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به بررسی‌ها برای برگزاری کلاس جبرانی گفت:کاهش ساعات حضور دانش‌آموزان در مدرسه منجر به ضعف در یادگیری مهارت‌های پایه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 13
کد خبر: ۲۶۸۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، رضوان حکیم‌زاده؛ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره برگزاری کلاس‌های جبرانی برای دانش‌آموزان به‌منظور جبران بخشی از زمان آموزش ازدست‌رفته به دلیل تعطیلات اخیر مدارس گفت: یکی از مسائل مهم این است که آیا دانش‌آموزان به اهداف تعیین‌شده برای هر دوره تحصیلی دست یافته‌اند؛ بنابراین، یکی از مأموریت‌های اصلی آموزش و پرورش این است که اطمینان حاصل شود یادگیری به‌طور کامل اتفاق افتاده است.

 

وی افزود: برنامه‌های متنوعی برای کمک به ارتقای یادگیری طراحی شده که می‌تواند شامل موارد مختلفی باشد و یکی از آن‌ها، برگزاری کلاس‌های جبرانی است.

 

حکیم‌زاده ادامه داد: برای هر دوره تحصیلی، با ارزیابی دقیق شرایط و نیاز به برنامه‌های درسی مکمل، اقدامات لازم در نظر گرفته می‌شود؛ هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم و پس از ارزیابی دقیق، این برنامه‌ها اعلام خواهد شد.

 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: در تلاشیم شرایطی ایجاد کنیم تا از فرصت‌های متنوع استفاده شود و دانش‌آموزان به دلیل تعطیلاتی که پیش می‌آید، دچار ضعف در یادگیری پایه نشوند. این موضوع به‌ویژه در دوره ابتدایی بسیار اهمیت دارد.

 

وی با اشاره به طرح «حامی» گفت: این طرح با هدف تقویت مهارت سواد پایه طراحی شده است؛ تعطیلات متعدد ممکن است کل جریان یادگیری را با چالش جدی مواجه کند. طبیعی است که وزارت آموزش و پرورش حساسیت داشته باشد تا ساعت مصوب برنامه درسی در مدارس به‌طور کامل اجرا شود.

 

حکیم‌زاده خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان داده است که کاهش ساعات حضور دانش‌آموزان در مدرسه منجر به ضعف در یادگیری مهارت‌های پایه می‌شود؛ یکی از برنامه‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش، ارتقای کیفیت یادگیری است و برای این منظور باید به راه‌های جایگزین فکر کرد./ تسنیم

ارسال نظر