هشدار جدی در مجلس: کاهش ۲۰۰ درصدی قدرت خرید مردم در ۵ سال وزیر کشور: مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت نکنند با قطعی مواجه می‌شوند وزیر اطلاعات در کمیسیون امور داخلی؛ بررسی اقدامات اطلاعاتی و امنیتی بعد از جنگ ۱۲ روزه حمایت ۱۲۰۰ نفری علما و ریش سفیدان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از سپاه علم الهدی: دولت به تنهایی مسئول حل همه مشکلات نیست معتمدیان: پایتخت نباید با شیوه‌های سنتی اداره شود تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در ارتفاعات کردستان

وزارت دفاع: سلاح‌های متنوعی روی پهپاد‌ها تست می‌کنیم؛ از دورایستا‌ها و بمب‌های لیزری تا موشک‌های هوا به هوا

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح توضیحاتی را درباره الحاق یکهزار فروند انواع پهپاد به نیرو‌های تابعه ارتش جمهوری اسلامی ایران که روز دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ انجام شد، ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۶۸۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ارتش، امیر سرتیپ خلبان افشین خواجه فرد با تبریک میلاد با سعادت حضرت امیرالمؤمنین، امام علی (ع) و با اشاره به الحاق یکهزار فروند انواع پهپاد به نیرو‌های تابعه ارتش جمهوری اسلامی ایران این برنامه را یک رزمایش تولیدی توصیف کرد و توضیح داد: پهپاد‌هایی که امروز تحویل ارتش شد عملا برای سال ۱۴۰۴ بود، اما هم در ارتش و هم در وزارت دفاع تدبیری شد تا برابر نیازمندی‌هایی که وجود داشت، به لحاظ تولید در حوزه پهپادی جهشی داشته باشیم؛ بنابراین ما نشان دادیم که در مواقع مورد نیاز چگونه تعداد و حجم تولیدات‌مان را در این حوزه افزایش دهیم.

وی افزود: ویژگی دوم برنامه الحاق پهپادی هم این بود که به طور قطع در فرآیند تولید ناشی از عملیات‌های میدانی که انجام شده بود ما نیاز داشتیم برخی از ویژگی‌ها و قابلیت‌ها را تقویت کنیم و همینطور برخی از سامانه‌ها را نیز تقویت کرده و تغییرات جزئی بدهیم که این هم متأثر از توان تحقیقاتی و توانمندی طراحی متخصصان ما در این حوزه بود.

وی درباره برخی از ویژگی‌های پهپاد‌های الحاق شده هم گفت: بخش مهمی از این پهپاد‌ها برای نیرو‌های ما شناخته شده بودند. نیرو‌ها نیاز به پهپاد‌های بیشتری داشتند. ارتش جمهوری اسلامی ایران دارای چهار نیروی مستقل از نظر عملیاتی است که هر نیرو ویژگی‌های خاص پهپادی خود را دارد یعنی ممکن است یک پهپادی را هم نیروی هوایی داشته باشد و هم نیروی دریایی ولی قطعا سامانه‌های آنها بر اساس نوع مأموریتی که دارند تجمیع شده و باهم متفاوت هستند.

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع درباره ویژگی‌های پهپاد‌ها از جمله پهپاد کرار هم گفت: این پهپاد‌ها با توجه به ارتفاع و سرعت‌های متنوعی که دارند و تست‌های خیلی خوبی که ما در رهگیری هوایی از این پهپاد‌ها دیدیم قطعا بخش عمده‌ای از آنها در زنجیره آفندی و پدافندی کشور مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

وی تصریح کرد: ما روز به روز داریم سلاح‌های متنوعی را روی پهپاد‌ها تست می‌کنیم. از دورایستا‌ها و بمب‌های مختلف، بمب‌های لیزری، موشک‌های هوا به هوا و دیگر تسلیحاتی که نیرو‌ها بر اساس نیازمندی که دارند اعلام می‌کنند، تست‌ها انجام می‌شود. خوشبختانه، چون نیرو‌ها این پهپاد‌ها را در اختیار دارند سناریو‌های عملیاتی و ابداعات مختلفی را طراحی و آزمایش می‌کنند و این بسیار خبر خوبی است که رزمندگان ما می‌توانند با تنوع‌های مختلفی این پهپاد‌ها را بکار بگیرند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار