آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

السودانی: ایران همپیمان مهم عراق است؛ نقش برجسته تهران در مبارزه با داعش و تروریسم

السودانی: ایران همپیمان مهم عراق است؛ نقش برجسته تهران در مبارزه با داعش و تروریسم نخست وزیر عراق تاکید کرد که ایران یک همپیمان مهم برای این کشور بوده و در کنار بغداد برای مبارزه با تروریسم تلاش کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۲۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 15
کد خبر: ۲۶۸۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در گفتگو با شبکه بی بی سی عربی در لندن تاکید کرد: عراق یک کشور مستقل است که تصمیمات خود را به صورت مستقل و به دور از نفوذ دیگر کشورها می‌گیرد.

 

وی افزود: ما اجازه دخالت در امور داخلی خود را نمی‌دهیم. دولت عراق از ۲ سال قبل برای ایجاد روابط خارجی مبتنی بر احترام متقابل و عدم مداخله در امور داخلی تلاش می‌کند.

 

نخست وزیر عراق گفت: در خصوص نفوذ ایران در عراق مبالغه شده و این روند ایران هراسی نام دارد. ایران در جریان جنگ با تروریسم در کنار عراق ایستاد. روابط ما با ایران برجسته است و تهران یک همپیمان مهم برای بغداد به شمار می‌رود. عراق همزمان روابط خوبی با ایران و آمریکا دارد. حضور ایران در سوریه در طول حاکمیت بشار اسد بنا به درخواست و تمایل دمشق برای مبارزه با تروریسم و داعش بود.

 

السودانی در خصوص نیروهای حشد شعبی عراق نیز گفت: این مسأله یک موضوع داخلی عراق است که بر اساس قوانین حل و فصل می‌شود. این گروه‌ها مخالف حضور بیگانگان در عراق هستند و ما نیز برای پایان دادن به حضور ائتلاف آمریکا در عراق تلاش می‌کنیم.

 

السودانی در خصوص رژیم صهیونیستی تاکید کرد: کابینه نتانیاهو برای گسترش درگیری‌ها و جنگ‌ها با سو استفاده از سکوت جامعه بین المللی در برابر جنایات تل آویو تلاش می‌کند. جهانیان در جهت متوقف کردن جنایات تل آویو شکست خورده‌اند.

 

وی درباره تحولات سوریه نیز گفت: ما به اراده مردم سوریه احترام می‌گذاریم. باید به حقوق تمام مردم این کشور احترام گذاشته و با تروریسم مبارزه شود. عناصر تروریستی داعش در مناطقی که تحت کنترل دولت سوریه نیز حضور دارند. همچنین شاهد حضور نظامی چندین کشور در سوریه هستیم. عراق مخالف مداخله در امور داخلی کشورهای عربی است. دولت جدید سوریه باید به خواست مردم این کشور احترام بگذارد و آلت دست گروه‌های خارجی نباشد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار