رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ادعای ایلان ماسک: نقش کوچکی در آزادی خبرنگار ایتالیایی بازداشت شده در ایران، ایفا کردم + عکس

ادعای ایلان ماسک: نقش کوچکی در آزادی خبرنگار ایتالیایی بازداشت شده در ایران، ایفا کردم + عکس ایلان ماسک، مالک تسلا و پلتفرم ایکس، تایید کرد که در آزادی خبرنگار ایتالیایی بازداشت شده در ایران نقش داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 17
کد خبر: ۲۶۸۶۰۵

ادعای ایلان ماسک: نقش کوچکی در آزادی خبرنگار ایتالیایی بازداشت شده در ایران، ایفا کردم + عکس

به گزارش راهبرد معاصر؛ او در واکنش به خبر‌های اخیر درباره آزادی چچیلیا سالا، روزنامه‌نگار ۲۹ ساله ایتالیایی که در ایران در بازداشت به سر می‌برد، طی توئیتی کوتاه نوشت که «من یک نقش کوچک ایفا کردم.»

طی روز‌های گذشته، نیویورک تایمز فاش کرده بود که تماس ایلان ماسک با ایروانی، سفیر ایران در سازمان ملل، موجب آزادی خبرنگار ایتالیایی، شده است.

 

ادعای ایلان ماسک: نقش کوچکی در آزادی خبرنگار ایتالیایی بازداشت شده در ایران، ایفا کردم + عکس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار