نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

دادگاه پاکستان عمران خان و همسرش را به ۲۱ سال حبس محکوم کرد

دادگاه پاکستان عمران خان و همسرش را به ۲۱ سال حبس محکوم کرد دادگاه محاسبات پاکستان امروز رای نهایی خود در ارتباط با پرونده فساد مالی علیه «عمران خان» نخست وزیر سابق و همسرش را صادر کرد که براساس آن، رهبر حزب «تحریک انصاف» به ۱۴ و همسر وی به هفت سال حبس محکوم شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 17
کد خبر: ۲۶۸۶۱۱
دادگاه پاکستان عمران خان و همسرش را به ۲۱ سال حبس محکوم کرد

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از تلویزیون ملی پاکستان؛ قاضی ناصر جاوید رانا رئیس جلسه دادگاه محاسبات امروز حکم نهایی درباره پرونده اتهام فسادمالی علیه نخست وزیر سابق و همسرش را در داخل زندان شهر راولپندی جایی که عمران خان از تابستان ۲۰۲۳ محبوس است، اعلام کرد.

پرونده فسادمالی ۱۹۰ میلیون پوندی بخشی از اتهامات وارد شده علیه عمران خان است. گفته شده که عمران خان در زمان نخست وزیری خود بدون طی مراحل قانونی این پول را به نفع یک تاجر ثروتمند پاکستانی دریافت و با این اقدام قوانین کشور را نقض کرده است.

قاضی دادگاه اعلام کرد که عمران خان از اختیارات خود سوء استفاده کرده و به خزانه ملی پاکستان خسارت وارد کرده است و در این اقدام مجرمانه همسر وی نیز شریک محسوب می‌شود.

قاضی دادگاه در ادامه این حکم نخست وزیر سابق پاکستان را به پرداخت یک میلیون روپیه و همسرش را به ۵۰۰ هزار روپیه جریمه کرد.

دادگاه دستور بازداشت بشری بیگم را صادر کرد درحالی که عمران خان از قبل به دلیل پرونده‌های قضایی در حبس بسر می‌برد.

اواسط بهمن سال گذشته عمران خان و همسرش بشری بیگم در همین پرونده به تحمل ۱۴ سال حبس محکوم شده بودند هرچند دادگاه عالی اسلام‌آباد اواخر اردیبهشت امسال ضمن تعلیق این حکم دستور آزادی نخست وزیر سابق با قرار وثیقه را صادر کرده بود.

عمران خان و حزب وی (جنبش عدالت پاکستان) ماهیت تمامی پرونده‌های قضایی و امنیتی علیه خود و دیگر اعضای این حزب را سیاسی دانسته و حاکمیت را به انتقام از مخالفان متهم می‌کنند.

عمران خان که از تابستان ۱۳۹۷ تا فروردین سال ۱۴۰۱ کرسی نخست وزیری را در اختیار داشت، از تابستان سال گذشته به دلیل اتهامات در پرونده‌های متعدد فسادمالی، سیاسی و امنیتی در زندان به سر می‌برد./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار