دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک

دیوان عالی آمریکا امروز جمعه، قانونی که منجر به ممنوعیت تیک‌تاک در ایالات متحده می‌شود را تأیید کرد. قضات به اتفاق آرا، چالش آزادی بیان مطرح شده توسط شرکت بایت‌دنس، مالک تیک‌تاک را رد کردند؛ به این معنا که قانون قرار است طبق برنامه در روز یکشنبه اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۲۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 17
کد خبر: ۲۶۸۶۴۰
رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک

به گزارش راهبرد معاصر، دادگاه عالی آمریکا اجازه ممنوعیت تیک‌تاک در این کشور را صادر کرد.

به گزارش ان‌بی‌سی، دیوان عالی آمریکا امروز جمعه، قانونی که منجر به ممنوعیت تیک‌تاک در ایالات متحده می‌شود را تأیید کرد.

قضات به اتفاق آرا، چالش آزادی بیان مطرح شده توسط شرکت بایت‌دنس، مالک تیک‌تاک را رد کردند؛ به این معنا که قانون قرار است طبق برنامه در روز یکشنبه اجرایی شود.

این قانون دو حزبی از شرکت بایت‌دنس، می‌خواهد تا روز یکشنبه، یعنی یک روز قبل از ورود دونالد ترامپ به دفتر ریاست‌جمهوری، این پلتفرم را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند. در غیر اینصورت، فعالیت این پلتفرم که توسط ۱۷۰ میلیون آمریکایی استفاده می‌شود، ممنوع خواهد شد.

گفتنی است شرکت بایت‌دنس، در واکنش به قانونی که آن را ملزم به فروش تیک‌تاک می‌کند، به دیوان عالی ایالات متحده شکایت کرده بود.

بایت‌دنس در دادخواست خود استدلال کرده بود که این قانون حقوق متمم اول قانون اساسی آمریکا را نقض می‌کند و جداسازی از بایت‌دنس «از نظر تجاری، فناوری و قانونی غیرممکن است». این شرکت همچنین اشاره کرده بود که ممنوعیت تیک‌تاک، صدای بیش از ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی را خاموش خواهد کرد.

پیش‌تر، دادگاه تجدیدنظر فدرال آمریکا در دسامبر ۲۰۲۴ (آذرماه)، قانونی را تأیید کرده بود که بایت‌دنس را ملزم به فروش تیک‌تاک می‌کرد. این تصمیم به‌عنوان تلاشی برای مقابله با تهدیدات امنیت ملی از سوی چین معرفی شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار