تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

قدردانی گروهای فلسطینی از حمایت‌های ایران

قدردانی گروهای فلسطینی از حمایت‌های ایران در نشست گروه‌های فلسطینی در قطر، شرکت کنندگان از حامیان مردم فلسطین به ویژه ایران قدردانی و تشکر کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۲۶۸۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، به دعوت جنبش حماس، نشست گروه‌ها و نیروهای فلسطینی در دوحه قطر برای بررسی اجرای توافق آتش‌بس و تبادل اسرا با میانجی‌گری قطر و مصر برگزار شد که در آن شرکت کنندگان از همه جبهه‌های حامی مقاومت، به‌ویژه ایران، لبنان، یمن و عراق، و نیز آحاد ملل عرب و مسلمان و آزادگان جهان قدردانی و تشکر کردند که در مقام حمایت و پشتیبانی از مردم فلسطین برآمدند.

 

در جریان این نشست، شرکت‌کنندگان همچنین به همه شاخه‌های نظامی گروه‌های مقاومت فلسطین که با شجاعت و دلیری حملات دشمن صهیونیستی را دفع کردند؛ درود فرستادند.

 

شرکت کنندگان همچنین از قطر و مصر نیز به‌خاطر تلاش‌های فراوان برای دستیابی به این توافق تشکر ویژه کردند و بر حق ملت فلسطین برای ادامه مقاومت تا تحقق اهداف آزادی، بازگشت و استقلال تأکید کردند.

 

در این نشست، هیئتی از جنبش حماس به ریاست محمد درویش، رئیس شورای رهبری جنبش، و همچنین هیئت‌هایی از جنبش جهاد اسلامی به ریاست زیاد النخاله دبیرکل جنبش آن و جنبش مردمی برای آزادی فلسطین به ریاست جمیل مزهر، معاون دبیرکل این گروه حضور داشتند.

 

همچنین هیئت‌هایی از جبهه دموکراتیک فلسطین به ریاست ماجده المصری معاون دبیرکل این گروه، ابتکار ملی به ریاست مصطفی البرغوثی، جنبش مردمی فرماندهی کل به ریاست رامز مصطفی، حزب مردم فلسطین به ریاست شامخ ابوصخر و قدوره فارس رئیس کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطینی در این نشست در دوحه قطر شرکت کردند.

 

محمد درویش در افتتاحیه نشست، با ادای احترام به شهدای «طوفان الاقصی» شامل مردم فلسطین و ملل عربی و اسلامی، برای مجروحان آرزوی شفای عاجل کرد و ایستادگی مردم فلسطین را با وجود تمام فداکاری‌ها و رنج‌ها ستود.

 

وی تأکید کرد که نبرد «طوفان الاقصی» و جنگ نسل‌کشی صهیونیست‌ها نقطه عطفی بزرگ در آرمان مردم فلسطین است که باید ما را به سمت وحدت در برابر خطرات سوق دهد.

 

رئیس شورای رهبری جنبش حماس، این نشست را پیام وحدت ملی دانست و خطاب به جنبش فتح و دیگر گروه‌های فلسطینی گفت: دست‌تان ما برای وحدت در هر زمان و مکان دراز است.

 

درویش افزود: ما خواهان تشکیل دولت وفاق ملی فلسطینی هستیم، اما اگر این امر ممکن نشود، بیایید مدیریت نوار غزه را به‌صورت ملی بر عهده بگیریم و همگی در التیام زخم‌های مردم و بازسازی و امدادرسانی به آنان سهیم شویم.

 

خلیل الحیه، رئیس هیئت مذاکره‌کننده حماس نیز جزئیات توافق با رژیم صهیونیستی و نحوه اجرای آن و روند مذاکرات در دوره گذشته را تشریح کرد.

 

رؤسای هیئت‌های شرکت‌کننده بر ضرورت حراست از این دستاورد ملی فلسطینی که به‌واسطه ایستادگی و فداکاری‌های ملت فلسطین در غزه به دست آمده تأکید کردند و نقش حماس را در هدایت نبرد میدانی و مذاکرات ستودند.

 

آنان همچنین بر لزوم حفظ وحدت ملی و تشکیل دولت وفاق ملی بر اساس توافق اخیر پکن تأکید کردند و خاطرنشان ساختند که امور داخلی فلسطین پس از توقف تجاوز، باید توسط خود فلسطینیان مدیریت شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار