پزشکیان: ظرفیت برق خورشیدی گسترش می‌یابد/ حل ناترازی‌ها نیازمند کمک مردم است وزیر دفاع: ایران بر موضع خود درباره تغییر نکردن مرز‌ها در قفقاز جنوبی، پایبند است عارف: به قانون، قداست الهی ندهیم/ قوانین باید پویایی خود را حفظ کنند دستگیری ۶۶ تبعه غیرمجاز در دامغان مجوز رهبر انقلاب برای استفاده از مشاور خارجی در توسعه مکران پزشکیان ۶ خرداد به عمان می‌رود بررسی حکمرانی آموزش و پرورش با توجه به تحولات فناوری سرلشکر باقری: انسداد مرز‌ها با جدیت در حال انجام است وزیر دفاع: اجازه دست‌اندازی به مرز مشترک با ارمنستان را نمی‌دهیم عارف: شناسایی علل انفجار در بندر شهید رجایی یک مطالبه ملی است پزشکیان در دیدار وزیر خارجه عراق: برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم پزشکیان: تسریع در حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی، ضروری است قالیباف: طوفان‌الأقصی راهبرد خاورمیانه جدید را شکست داد پزشکیان: نهاد مالی شانگهای پشتوانه‌ای موثر برای پیشبرد برنامه‌های مشترک اعضا فراهم می‌آورد پزشکیان: امیدوارم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا به توافقی عادلانه بیانجامد

سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در راس یک هیات بلندپایه نظامی شامگاه یکشنبه به منظور توسعه همکاری‌های مشترک با پاکستان وارد «اسلام‌آباد» پایتخت این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۲۶۸۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر محمد باقری و جمعی از مقامات عالیرتبه نظامی ایران بنا به دعوت ژنرال سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان لحظاتی پیش وارد پایگاه هوایی «نورخان» شدند.

هیأت بلندپایه نظامی ایران مورد استقبال رضا امیری مقدم سفیر جمهوری اسلامی ایران، سرهنگ محمد شهابی وابسته نظامی ایران در پاکستان، ژنرال حسن ختک معاون لجستیک ستاد ارتش پاکستان و جمعی از مقامات نظامی این کشور قرار گرفت.

قرار است در سفر رسمی سردار باقری به پاکستان، توسعه همکاری‌ها و مناسبات دفاعی تهران و اسلام‌آباد، گسترش همکاری مشترک مرزی، مبارزه با تروریسم و بررسی تحولات منطقه‌ای و جهان اسلام به عنوان محور‌های گفت‌وگوی دو طرف بررسی شود.

همچنین ارزیابی توافق‌های مقام‌های نظامی دو کشور همسایه در جریان آخرین سفر فرمانده ارتش پاکستان به تهران از دیگر محور‌های گفت‌وگوی سردار باقری با همتای پاکستانی و سایر مقام‌های بلندپایه سیاسی، نظامی و امنیتی عنوان شده است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران همچنین با آصف علی زرداری رئیس جمهور، شهباز شریف نخست وزیر و خواجه محمد آصف وزیر دفاع پاکستان نیز دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند.

این سومین سفر سردار باقری به پاکستان محسوب می‌شود. رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح پیش از این تیرماه ۱۳۹۷ و مهرماه ۱۴۰۰ به پاکستان سفر کرده بود.

اواخر تیرماه سال گذشته ژنرال سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان در سفر رسمی به تهران با رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و برخی از مقام‌های لشکری و کشوری دیدار کرد./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر