عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران

عارف: بخش قابل توجه تولید ناخالص کشور مرهون تلاش‌های شرکت‌های برتر ایرانی است

معاون اول رئیس جمهور گفت: بخش قابل توجه تولید ناخالص کشور مرهون تلاش‌های شرکت‌های برتر ایرانی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در همایش رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران در مرکز بین‌المللی همایش‌های صدا و سیما، گفت: بخش قابل توجه تولید ناخالص کشور مرهون تلاش‌های شرکت‌های برتر ایرانی است و انتظاری که مدیریت عالی کشور از شرکت‌های برتر دارد، این است که در یک فضای ناهمگون و در یک فضای نامتعادل با بهترین‌های دنیا رقابت کنید.

 

وی افزود: تجربه چهار دهه گذشته نشان می‌دهد که چون بهترین بودید انصافاً در مقایسه با بهترین‌ها در جهان دستاوردهای فوق العاده ارزشمند و مؤثری را در مسیر توسعه و پیشرفت کشور و تحقق واقعی شعار ما می‌توانیم، داشتید و هرچه که خواستیم را توانستیم به جا آوریم.

 

عارف تاکید کرد: کارهای ارزشمندی برای بیست و هفتمین بار در این همایش صورت می‌گیرد که کاری بسیار دشوار است. اصولاً کار مقایسه کاری دشوار است و من به عنوان یک معلم آن را می‌گویم، لذا گاهی در مرزها تصمیم گیری بسیار آزاردهنده است. مثلاً در دوره دکترا نمره ۱۴/۹ و پانزدهم فاصله میان ردی و قبولی یک دانشجو است و من چه کسی هستم که بتوانم برای آن تصمیم بگیرم که کاری بسیار سخت است؛ اما ارزش این سختی را ما قبول داریم.

 

وی‌ادامه داد: باید از کسانی که صلاحیت داشته و در این همایش برگزیده نشدند، عذرخواهی کرد، چون همه را نمی‌توان برگزید و باید میان خوبان، خوب‌ترها را انتخاب کنیم، بنابراین می‌توان از طرف دست‌اندرکاران مراسم از کسانی که اسمشان آورده نمی‌شود عذرخواهی کرد و این به معنای نادیده گرفتن زحمات آنان نیست.

 

عارف افزود: [گزینش‌ها] بر اساس معیارهایی که هر ساله گسترده‌تر هم می‌شود صورت گرفته که امسال بر اساس ۳۳ شاخص و معیار بوده است و برگزیدگان از دستگاه‌های برتر بودند.

 

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرهنگ غنی کشورمان اظهار کرد: اصولاً فرهنگ ما فرهنگ الگوپروری است و خیلی جاها به جوان و فرزند خودمان به جای آنکه او را آموزش دهیم، الگو را معرفی می‌کنیم. در فرهنگ ایران اسلامی ما و این الگوها همیشه پیشران و در بخش‌های اجتماعی و فرهنگی پیشران هستند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار