قطر: جنگ غزه به اقتصاد منطقه آسیب می‌زند-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

قطر: جنگ غزه به اقتصاد منطقه آسیب می‌زند

وزیر دارایی قطر درباره تبعات جنگ غزه بر اقتصاد همه منطقه، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۲۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 18
کد خبر: ۲۲۴۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دارایی قطر، علی الکواری در گفت‌وگو با رویترز هشدار داد که جنگ غزه اگر متوقف نشود، به اقتصاد خاورمیانه آسیب می‌رساند.

 

وزیر دارایی قطر در حاشیه مجمع جهانی داووس گفت: «جست‌وجوی راه‌حل دائمی برای مسئله اصلی خاورمیانه، که مساله فلسطین است، ضرورت دارد. این مساله با اقدام نظامی قابل حل نیست».

 

وزارت بهداشت غزه امروز چهارشنبه ۱۷ ژانویه اعلام کرد که شمار شهدای فلسطینی به ۲۴۴۴۸ تن رسیده و ۶۱۵۰۴ نفر دیگر هم مجروح شده‌اند.

 

الکواری افزود: اگر این مشکلات را در درازمدت، حل نشده رها کنید، ما همیشه چرخه‌های خشونت و طوفان‌های ناآرامی را پشت سر می‌گذاریم که دائما موجب کند‌شدن سرعت پیشرفت و رشد اقتصاد منطقه می‌شود.

 

نخست وزیر پیشین قطر، حمد بن جاسم هم اخیرا ضمن انتقاد شدید از انفعال کشورهای عربی در قبال مسئله فلسطین، تأکید کرد که با کم‌کاری این کشورها، طرف‌های خارجی به خود اجازه می‌دهند منطقه ما را در راستای منافع خود، متشنج کنند.

 

وضعیت امنیتی دریای سرخ به دنبال حملات آمریکا و انگلیس به یمنی‌ها طی روزهای اخیر وخیم‌تر شده است.

 

تعدادی از شرکت‌های کشتیرانی در جهان، از جمله شرکت‌های برجسته در بخش انرژی، مسیر کشتی‌های خود را به مسیری طولانی‌تر و گران‌تر در اطراف دماغه امید نیک در آفریقای جنوبی تغییر داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار