اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است!

وزیر امور خارجه ارمنستان: تقریباً روزانه با تهران و مسکو در ارتباط هستیم

وزیر امور خارجه ارمنستان با تأکید بر روابط خوب این کشور با ایران و روسیه اظهار داشت: «مقامات ارمنستان روزانه با همتایان روسی و ایرانی خود در تماس هستند و مسائل در فضای تفاهم متقابل حل و فصل می‌شود.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آرارات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان پس از بازگشت از مسکو گفت: «مقامات ارمنستان روزانه با همتایان روسی و ایرانی خود در تماس هستند و مسائل در فضای تفاهم متقابل حل و فصل می‌شود.»

طبق گزارش خبرگزاری روسی «تاس» وی خاطرنشان کرد: «من صبح امروز (چهارشنبه) از مسکو برگشتم، معاونم روز قبل از تهران بازگشت. تقریباً روزانه با شرکای مسکو و تهران در تماس هستیم، بسیاری از مسائل را هماهنگ می‌کنیم، در فضایی سرشاز از درک متقابل و مشارکت کار می‌کنیم.»

پیش از این، نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان، اعلام کرده بود که ایروان سیاست خارجی متعادلی را دنبال می‌کند که سفر اخیر وزیر امور خارجه ارمنستان به روسیه و همچنین منشور مشارکت راهبردی بین ایروان و واشنگتن گواه آن است.

در ۲۱ ژانویه، میرزویان از مسکو بازدید و با «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه گفت‌و‌گو کرد. قبل از آن، او آمریکا بازدید و در طول این سفر منشور مشارکت راهبردی بین واشنگتن و ایروان را با «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا امضا کرد.

از طرفی، همزمان با سفر میرزویان به مسکو، «واهان گوستانیان»، معاون وزیر امور خارجه ارمنستان به تهران سفر و با «مجید تخت روانچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.

مجید تخت روانچی در این ارتباط در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز در تهران به واهان گوستانیان، معاون وزیر امور خارجه ارمنستان، خوش آمد گفتم.»

وی افزود: ما جنبه‌های مختلف روابط مستحکم دو کشور را بررسی کردیم.

تخت روانچی تصریح کرد: ایران و ارمنستان از پیوند‌های دوستی سنتی و تاریخی برخوردارند و مصمم به تقویت روابط در زمینه‌های متعدد هستند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار