لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

دو سند همکاری فرهنگی و امنیتی میان تهران و مسکو در دست بررسی و تصویب است

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در دیدار با رئیس گروه همکاری شورای فدراسیون روسیه از تهیه و بررسی دو موافقتنامه میان ایران و فدراسیون روسیه در مجلس در خصوص تاسیس و فعالیت مراکز فرهنگی و همکاری در حوزه امنیت اطلاعات خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیمیتری واسیلینکو رئیس گروه همکاری شورای فدراسیون روسیه با وحید جلال‌زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

جلال زاده در ابتدای این دیدار، گفت: روابط جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در این مقطع زمانی در اوج قرار دارد و اراده سیاسی رهبران دو کشور در ارتقای سطح روابط بیش از هر زمان دیگری است.

 

وی افزود: این وضعیت برای دولت‌ها و پارلمان‌های دو کشور فرصتی را ایجاد می‌کند تا برای گسترش روابط قدم‌های بیشتری بردارند.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: در هیچ مقطعی از تاریخ، روابط دو کشور تا این حد گسترده نبوده است به همین خاطر تاکید می‌کنم نباید اجازه دهیم برخی از حواشی، روابط ما را خدشه‌دار کند. در موضع‌گیری ها و اظهار نظرها باید دقت بیشتری شده و حُسن همجواری باید در نظر گرفته شود.

 

نماینده مردم ارومیه در مجلس با بیان اینکه سفرها و بازدیدهای مقامات ایران و روسیه از کشورهای همدیگر قطعا دشمنان را عصبانی می‌کند، گفت: سفر این هیئت پارلمانی روسیه به ایران نیز در راستای تکمیل پازل روابط دو کشور است.

 

جلال‌زاده در پایان این دیدار از طی شدن مراحل تصویب دو موافقت‌نامه میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در مجلس شورای اسلامی در خصوص تاسیس و فعالیت مراکز فرهنگی و همکاری در حوزه امنیت اطلاعات خبر داد و ابراز امیدواری کرد تا امضای توافق جامع همکاری بیست ساله بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه هر چه زودتر نهایی شود.

 

واسیلینکو: ارتقاء سطح روابط منطقه‌ای و همسایگی تسهیل کننده همکاری‌های تهران- مسکو

دیمیتری واسیلینکو رئیس گروه همکاری شورای فدراسیون روسیه نیز در این دیدار ارتقاء سطح روابط منطقه‌ای و همسایگی را تسهیل‌کننده گسترش همکاری‌های دو کشور دانست و گفت: فدراسیون روسیه نیز همین رویه را در خصوص ارتقای سطح تعاملات با جمهوری اسلامی ایران درپیش گرفته و دستور کار ما تلاش برای توسعه مستمر همکاری‌ها است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار