پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

وزیر امور خارجه ارمنستان: تقریباً روزانه با تهران و مسکو در ارتباط هستیم

وزیر امور خارجه ارمنستان: تقریباً روزانه با تهران و مسکو در ارتباط هستیم وزیر امور خارجه ارمنستان با تأکید بر روابط خوب این کشور با ایران و روسیه اظهار داشت: «مقامات ارمنستان روزانه با همتایان روسی و ایرانی خود در تماس هستند و مسائل در فضای تفاهم متقابل حل و فصل می‌شود.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آرارات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان پس از بازگشت از مسکو گفت: «مقامات ارمنستان روزانه با همتایان روسی و ایرانی خود در تماس هستند و مسائل در فضای تفاهم متقابل حل و فصل می‌شود.»

طبق گزارش خبرگزاری روسی «تاس» وی خاطرنشان کرد: «من صبح امروز (چهارشنبه) از مسکو برگشتم، معاونم روز قبل از تهران بازگشت. تقریباً روزانه با شرکای مسکو و تهران در تماس هستیم، بسیاری از مسائل را هماهنگ می‌کنیم، در فضایی سرشاز از درک متقابل و مشارکت کار می‌کنیم.»

پیش از این، نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان، اعلام کرده بود که ایروان سیاست خارجی متعادلی را دنبال می‌کند که سفر اخیر وزیر امور خارجه ارمنستان به روسیه و همچنین منشور مشارکت راهبردی بین ایروان و واشنگتن گواه آن است.

در ۲۱ ژانویه، میرزویان از مسکو بازدید و با «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه گفت‌و‌گو کرد. قبل از آن، او آمریکا بازدید و در طول این سفر منشور مشارکت راهبردی بین واشنگتن و ایروان را با «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا امضا کرد.

از طرفی، همزمان با سفر میرزویان به مسکو، «واهان گوستانیان»، معاون وزیر امور خارجه ارمنستان به تهران سفر و با «مجید تخت روانچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.

مجید تخت روانچی در این ارتباط در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز در تهران به واهان گوستانیان، معاون وزیر امور خارجه ارمنستان، خوش آمد گفتم.»

وی افزود: ما جنبه‌های مختلف روابط مستحکم دو کشور را بررسی کردیم.

تخت روانچی تصریح کرد: ایران و ارمنستان از پیوند‌های دوستی سنتی و تاریخی برخوردارند و مصمم به تقویت روابط در زمینه‌های متعدد هستند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار