دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ابعاد جدیدی از طرح ترامپ برای کوچ اجباری در غزه افشا شد

یک رسانه عبری ابعاد جدیدی از طرح دونالد ترامپ برای کوچ اجباری فلسطینیان ساکن نوار غزه را افشا کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 27
کد خبر: ۲۶۹۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی فاش کرد، دونالد ترامپ در طرح خود قصد دارد دست کم ۱۰۰ هزار نفر از ساکنان نوار غزه را به کشور آلبانی منتقل کرد.

آمیت سیگال خبرنگار شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارش خود که شامگاه دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد، دونالد ترامپ بر طرح کوچ فلسطینیان به خارج از نوار غزه پافشاری می‌کند و گرچه مصر و اردن حاضر به همکاری با وی نشدند، اما او کشور‌های دیگری هم د راختیار دارد که می‌خواهد از طریق آنها این طرح را عملیاتی کند.

در این گزارش آمده است، اظهارات اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که اعلام کرده بود امیدوار است اردن و مصر به همراه دیگر کشور‌های عربی آوارگان غزه را در خاک خود اسکان دهند صرفا در چارچوب اسکان شماری آواره نیست بلکه اسرائیل معتقد است که این طرح ابعاد گسترده تری داشته و صرفا به کشور‌های همجوار (فلسطین اشغالی) هم محدود نمی‌شود بلکه فراگیر‌تر است.

از میان اطلاعات منتشر شده در رابطه با این طرح آن است که ترامپ در حال برنامه ریزی برای انتقال ۱۰۰ هزار نفر از ساکنان نوار غزه به کشور آلبانی می‌باشد، آلبانی یکی از فقیر‌ترین کشور‌های اروپا محسوب شده و به نیروی کار نیاز دارد و با حداقل موارد تشویقی حاضر به پذیرش این افراد خواهد بود، کشور دیگری که در این لیست به چشم می‌خورد اندونزی است.

منابع آگاه در اسرائیل به این رسانه خبر دادند که کوچاندن فلسطینیان نوار غزه به اردن یا مصر نخواهد بود بلکه مقصد آنها کشور‌های دیگر می‌باشد.

از همان ابتدا هم که ترامپ به مصر و اردن اشاره کرد، مشخص بود که احتمال تحقق آن بسیار ناچیز است، زیرا اردن خود به شکل فزاینده‌ای از مشکل آوارگان رنج می‌برد و سیسی رئیس جمهور مصر هم حماس را یک تهدید برای حکومت خود می‌بیند.

در کنفرانس مطبوعاتی که دونالد ترامپ این هفته برگزار کرد اعلام نمود، مایل است که ببیند اردن، مصر کشور‌های دیگر عربی پذیرای تعداد زیادی از آوارگان از نوار غزه باشند.

او هدف از این اقدام را دور کردن ساکنان از محل برای پاکسازی منطقه‌ای که به شدت تحت تاثیر جنگ قرار گرفته و ایجاد منطقه‌ای پاک و تمیز در آن، اعلام کرد.

ترامپ در این رابطه افزود، این مسئله را با ملک عبدالله پادشاه اردن در گفتگویی که شب قبل از آن انجام گرفت در میان گذاشته است، ما در رابطه با یک و نیم میلیون نفر از جمعیت سخن می‌گوییم، بعد از آن اقدام به پاکسازی کامل منطقه کرده و کار را تمام می‌کنیم. / تسنیم

کلمات کلیدی: ترامپ غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده