قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است

واکنش دنیامالی به شایعه رفتن به وزارت راه

وزیر ورزش در واکنش به شایعه رفتنش به وزارت راه گفت: من به ورزش و جوانان و مردم و دولت متعهد هستم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 28
کد خبر: ۲۶۹۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، احمد دنیامالی در حاشیه مراسم افتتاحیه مسابقات بین المللی بدمینتون جام فجر اظهار کرد: برای اولین و آخرین بار می‌خواهم این بحث را خاتمه بدهم که دولت چهاردهم یکسری موازینی دارد که براساس موازین برنامه‌ریزی می‌کند و این طور نیست که یک وزیر بخواهد بعد از چندماه به وزارت دیگری انتقال پیدا کند.

وی گفت: موضوع رفتن بنده به وزارت راه یک بحث حاشیه‌ای است و طرح این موضوع نه به سود وزارت ورزش است نه به سود وزارت راه.

دنیامالی تصریح کرد: به رییس‌جمهور، مجلس، جامعه ورزش و مردم قول داده‌ام که برنامه‌های خود را به بهترین نحو عملی کنم. به مردم قول می‌دهم که پای ورزش خواهم ایستاد و خبر‌های خوبی برای آنها خواهیم داشت.

وزیر ورزش افزود: همه تجارب کاری خود را برای موفقیت ورزش ایران به کار خواهم گرفت و این اتفاق را با اتحاد درونی رقم خواهیم زد.

او ادامه داد: سال آینده سال بسیار پر رویدادی است و یکی از برنامه ریزی‌هایی که انجام دادیم ریاض عربستان است که ۵۴ کشور حضور دارند. برای من، دولت و اصحاب ورزش مهم است که در قالب اتحاد گونه‌ای با مساعدت سازمان برنامه و بودجه و مجلس در این دوره از بازی‌ها بهترین جایگاه را کسب کنیم. همچنین سال آینده مسابقات دانشجویی و بازی‌های جوانان بحرین را داریم، بنابراین سال پرترافیکی داریم و برای مردم خبر‌های بسیار خوبی خواهیم داشت.

وزیر ورزش افزود: این قول را به مردم می‌دهم که پای ورزش هستم. فرایند کلی ما در سال ۱۴۰۵ است تا بتوانیم در ناگویا ژاپن یک درخشش بسیار خوب داشته باشیم.

دنیامالی اظهار کرد: تمام تلاش‌ها و برنامه ریزی‌ها برای این است که در سال ۲۰۲۸ المپیک لس آنجلس ورزشکاران ما کاری کنند کارستان. مطمئنم اتحاد درونی ورزش، رسانه‌های ورزشی و تمام افراد باتجربه به ما کمک می‌کنند و من به هر کسی رجوع کردم با صمیم قلب آمدند و به ما کمک می‌کنند.

او در پایان گفت: از تمام ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم تا ورزش ایران را به جایگاهی که در شان نام مقدس ایران عزیز است، برسانیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر