ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

سرمای شدید در کردستان حاکم شد/دما به منفی ۱۸ درجه رسید

مدیرکل هواشناسی استان کردستان با اشاره به دمای منفی ۱۸.۳ درجه در سراب شهرک گفت: سرمای شدید در کردستان حاکم شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 29
کد خبر: ۲۶۹۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحیم صدیقی با اشاره به آخرین وضعیت جوی آب و هوایی اظهار داشت: از امشب تا اواسط هفته آینده، هوای استان پایدار است، اما در این مدت مه صبحگاهی و غبار رقیق خواهیم داشت.

وی با اشاره به کاهش محسوس دما و تداوم سرما تا روز جمعه گفت: با ورود سامانه سرد به منطقه، کاهش محسوس دما از صبح امروز آغاز شده و سرما و یخبندان در صبح روز‌های پنجشنبه و جمعه ادامه خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی استان کردستان افزود: دمای هوا به‌ویژه در مناطق زنجیره هورامانات، هزارکانیان، مناطق شمالی و ارتفاعات مرکزی استان به‌طور محسوسی کاهش یافته و پیش‌بینی می‌شود در برخی مناطق شاهد مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی به‌خصوص در گردنه‌های کوهستانی باشیم.

وی بیان کرد: همچنین، با پایداری هوا از چهارشنبه تا جمعه، احتمال افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ استان وجود دارد که می‌تواند موجب کاهش کیفیت هوا شود.

صدیقی عنوان کرد: از لحاظ دمایی تا روز جمعه، دمای شبانه و صبحگاهی سرد خواهد بود، اما روزانه ۳ تا ۵ درجه نسبت به وضعیت کنونی افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه در طول شبانه‌روز گذشته دمای هوا در اکثر نقاط استان زیرصفر بود، اعلام کرد: دمای هوا در سراب شهرک با ۱۸.۳- و دهگلان ۱۳.۱- سردترین نقطه استان بود.

مدیرکل هواشناسی استان کردستان خواستار استفاده از پوشش گرم و تجهیزات زمستانی و صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق به دلیل افزایش مصرف حامل‌های انرژی شد و اظهار کرد: احتیاط در تردد وسایل نقلیه، به‌ویژه در ساعات اولیه صبح و مناطق مه‌گرفتگی و خودداری از سفر‌های غیرضروری در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌های برف‌گیر رعایت شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر