تشییع پیکر شهیدی که بعد از ۴۱ سال به میهن بازگشت مقام واتس‌اپ: تلاش برای هک حساب‌های ۹۰ کاربر را شناسایی کردیم کشف مواد مخدر جاسازی شده از تریلر سانحه‌دیده در گرمسار مدارس تمام مقاطع تحصیلی تهران شنبه غیرحضوری شد هوای تهران تا دوشنبه در وضعیت «قرمز» / درخواست برای تشکیل کارگروه اضطرار بازداشت دو متهم به اختلاس در پالایشگاه تبریز ماجرای آتش سوزی و فرار زندانیان از زندان دیزل آباد کرمانشاه چه بود؟ بارش برف در ارتفاعات و نقاط سردسیر کشور زمان پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی / بازنشستگان تامین اجتماعی چقدر عیدی می‌گیرند؟ صدور دستور قضایی برای تخلیه کشتی حامل ۱۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی صادراتی مظنون به قاچاق اعلام جرم علیه یک پالایشگاه‌  ممنوعیت خرید و فروش تجهیزات پزشکی دست دوم آلودگی هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت + عکس کشف کشتارگاه اسب و الاغ در تهران + عکس آموزش کار با هوش مصنوعی دیپ سیک

آخرین وضعیت ایمنی تهران در برابر حوادث

رئیس سازمان پیشگیری بحران شهر تهران آخرین وضعیت ایمنی تهران در برابر حوادث را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در پاسخ به این سوال که آیا ایمن‌سازی ساختمان‌ها به عنوان یک امر حکومتی و از سوی دولت‌ها انجام شود، یا اینکه باید تبدیل به یک مطالبه مردمی شود؟ این سوالی است که در شرایط کنونی با توجه به اهمیت ایمنی، به ویژه در برابر حوادثی مثل زلزله، باید به آن توجه کرد.

 

وی افزود: در حال حاضر، وضعیت ایمنی در بسیاری از مناطق شهر تهران به شکلی است که اگر حوادث طبیعی به وقوع بپیوندد، مشکلات زیادی پیش خواهد آمد. مثلاً در صورتی که زلزله‌ای رخ دهد و ساختمان‌ها دچار ریزش شوند، شبکه آب قطع شود و خدمات بهداشتی دچار اختلالات شدید شود، وضعیت بسیار بحرانی خواهد شد. از جمله اقدامات مهمی که باید انجام شود، تأمین مخازن آب اضطراری است تا در شرایط بحرانی، مردم از آب سالم برخوردار باشند. اما حتی این اقدامات نیز کافی نیستند و در بسیاری از شهرها، نیاز به توسعه بیشتر این سیستم‌ها احساس می‌شود.

 

وی افزود: در این راستا، تلاش‌هایی برای تسهیل‌گری، حل مشکلات و افزایش آمادگی‌ها در حال انجام است. برای مثال، مخازن آب اضطراری تا شش برابر روز اول افزایش یافته‌اند، اما همچنان این میزان، تنها یک‌سوم نیاز واقعی شهر را پوشش می‌دهد. دو سوم باقی‌مانده از این نیاز باید با سرعت بیشتری به آن افزوده شود تا ایمنی عمومی در برابر بحران‌ها تأمین شود.

 

نصیری درباره این که این اقدامات باید صرفاً بر عهده دولت‌ها باشد یا باید یک حرکت جمعی و مردمی نیز در این زمینه شکل بگیرد اظهار کرد: مردم اگر در این زمینه وارد عمل شوند، می‌توانند با نهادهای دولتی همکاری کرده و حتی در برخی موارد اقدام به خرید و نگهداری تجهیزات ایمنی کنند. به عبارت دیگر، اگر مردم همگام با دولت‌ها برای ایمنی اقدام کنند، نتیجه بهتری حاصل خواهد شد. در نهایت، ایمن‌سازی به عنوان یک مسئله حاکمیتی و مردمی باید در کنار هم قرار گیرد و دولت‌ها و مردم باید دست در دست هم برای تأمین ایمنی در برابر بحران‌ها اقدام کنند./ مهر

ارسال نظر