ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

آخرین وضعیت ایمنی تهران در برابر حوادث

رئیس سازمان پیشگیری بحران شهر تهران آخرین وضعیت ایمنی تهران در برابر حوادث را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در پاسخ به این سوال که آیا ایمن‌سازی ساختمان‌ها به عنوان یک امر حکومتی و از سوی دولت‌ها انجام شود، یا اینکه باید تبدیل به یک مطالبه مردمی شود؟ این سوالی است که در شرایط کنونی با توجه به اهمیت ایمنی، به ویژه در برابر حوادثی مثل زلزله، باید به آن توجه کرد.

 

وی افزود: در حال حاضر، وضعیت ایمنی در بسیاری از مناطق شهر تهران به شکلی است که اگر حوادث طبیعی به وقوع بپیوندد، مشکلات زیادی پیش خواهد آمد. مثلاً در صورتی که زلزله‌ای رخ دهد و ساختمان‌ها دچار ریزش شوند، شبکه آب قطع شود و خدمات بهداشتی دچار اختلالات شدید شود، وضعیت بسیار بحرانی خواهد شد. از جمله اقدامات مهمی که باید انجام شود، تأمین مخازن آب اضطراری است تا در شرایط بحرانی، مردم از آب سالم برخوردار باشند. اما حتی این اقدامات نیز کافی نیستند و در بسیاری از شهرها، نیاز به توسعه بیشتر این سیستم‌ها احساس می‌شود.

 

وی افزود: در این راستا، تلاش‌هایی برای تسهیل‌گری، حل مشکلات و افزایش آمادگی‌ها در حال انجام است. برای مثال، مخازن آب اضطراری تا شش برابر روز اول افزایش یافته‌اند، اما همچنان این میزان، تنها یک‌سوم نیاز واقعی شهر را پوشش می‌دهد. دو سوم باقی‌مانده از این نیاز باید با سرعت بیشتری به آن افزوده شود تا ایمنی عمومی در برابر بحران‌ها تأمین شود.

 

نصیری درباره این که این اقدامات باید صرفاً بر عهده دولت‌ها باشد یا باید یک حرکت جمعی و مردمی نیز در این زمینه شکل بگیرد اظهار کرد: مردم اگر در این زمینه وارد عمل شوند، می‌توانند با نهادهای دولتی همکاری کرده و حتی در برخی موارد اقدام به خرید و نگهداری تجهیزات ایمنی کنند. به عبارت دیگر، اگر مردم همگام با دولت‌ها برای ایمنی اقدام کنند، نتیجه بهتری حاصل خواهد شد. در نهایت، ایمن‌سازی به عنوان یک مسئله حاکمیتی و مردمی باید در کنار هم قرار گیرد و دولت‌ها و مردم باید دست در دست هم برای تأمین ایمنی در برابر بحران‌ها اقدام کنند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار