دریافت تعرفه بحرانی آب فعلا منتفی شد+ جزییات گزارش بازار سرمایه امروز ۱ مرداد ۱۴۰۴/ بورس قرمز شد اطلاعیه مهم آبفای تهران درباره قطعی آب استخر‌های عمومی و خصوصی دستورالعمل عرضه و فروش بلیت اربعین ۱۴۰۴ ابلاغ شد احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صادر شد استاندار تهران: سد‌های تهران فقط ۱۳ درصد آب دارند/ بارگذاری جمعیت ۲۱ برابر میانگین کشوری در پایتخت قیمت جدید طلا و سکه اول مرداد ۱۴۰۴/ سکه وارد کانال ۸۰ میلیون شد شارژ اعتبار کالابرگ دهک‌های ۶ و ۷ درآمدی از ۶ مردادماه واریز حقوق تیرماه بازنشستگان کارگری با تاخیر قیمت جدید طلای جهانی امروز اول مرداد ماه ۱۴۰۴ واریز یارانه ویژه دولت آغاز شد/ چه کسانی مشمول یارانه ۹۰۰.۰۰۰ تومانی می‌شوند؟ فیش حقوقی کدام بازنشستگان صادر شده است؟ قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز اول مردادماه ۱۴۰۴ فروش نقدی محصولات سیبا موتور با تخفیف ویژه آغاز شد واریز اعتبار کالابرگ به حساب ۴ میلیون و ۸۳۰ هزار نفر از دوشنبه آینده

اساسنامه تشکیل سازمان بهینه‌سازی انرژی تصویب شد

وزیر نیرو گفت: اساسنامه تشکیل سازمان بهینه‌سازی انرژی همین هفته در کمیسیون اقتصاد مطرح و مصوب شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 03
کد خبر: ۲۷۰۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس علی آبادی در حاشیه سفر به استان همدان، اظهار کرد: بیش از ۱۴ پروژه بزرگ در وزارت نیرو در دست اقدام است که ۱۲ پروژه آن عملیاتی هستند و مابقی مالی است.

وی افزود: در این ۱۲ پروژه عملیاتی وزارت نیرو علاوه بر نیروگاه‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف، تمرکز می‌کند بر تولید انرژی از طریق نیروگاه‌های موجود به عنوان ارتقا واحد‌های گازی، اجرای سیستم مدیا به روی واحد‌های بخاری و واحد‌های سیکل ترکیبی که ان‌شاءالله بتوانیم از این محل حدود ۲۰۰۰ مگاوات برق را تأمین کنیم.

وزیر نیرو بیان کرد: علاوه بر این موارد تعدادی واحد را تکمیل می‌کنیم تا وضعیت تولید برق بهتر و ارتقا یابد و برنامه تولید ۳۰ هزار مگاوات را تا پایان دولت داریم که ان‌شاءالله تا پایان سال آینده ۵ هزار مگاوات آن تولید خواهد شد.

علی آبادی با اشاره به اینکه بیش از ۲۷۰ مگاوات به واحد‌های تولید ما برق اضافه شده است، گفت: تا شب عید ۵۰۰ مگاوات هم اضافه می‌شود.

وی در بخش دیگر صحبت‌های خود در پاسخ به خبرنگار ما مبنی بر استفاده از انرژی باد برای تولید برق نیز بیان کرد: نیروگاه بادی گونه‌ای از نیروگاه‌های خورشیدپایه است که خوشبختانه در کشور ما ظرفیت خوبی برای آن وجود دارد و تا پایان دولت تولید حدود ۲۰۰۰ مگاوات را در دستور کار قرار دادیم که از سایت‌های خراسان جنوبی، و سایر نقاط کشور که موجود است استفاده می‌شود.

وزیر نیرو در پایان تاکید کرد: نیروگاه‌های بادی که همزمانی با تولید انرژی دارند بسیار مورد توجه هستند و نیروگاه کهک (قم) و آخکند (سقز) از جمله نیروگاه‌های بادی هستند که با دوربین‌های بادی ایرانی فعالند و ان‌شاءالله با همکاری شرکت‌های داخلی به آنها اضافه خواهد شد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر