آنچه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در تهران گذشت + تصاویر  رئیس جمهور در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن: در جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم / دشمنان خواب ایران ضعیف را به گور خواهند برد سردار حاجی‌زاده: ترامپ جرئت حمله به ایران را ندارد؛ نگران بیرون نباشیم و مشکلات داخلی را حل کنیم سرلشکر باقری: برای پذیرش هندسه جدید قدرت آماده شوید نمایش موشک دارای قابلیت شلیک به سمت سرزمین‌های اشغالی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن پهپاد برد بلند هوا پرتاب نیروی هوایی ارتش در چرخه عملیاتی قرار گرفت دستور پزشکیان برای کنترل بازار همزمان با طرح کالابرگ شلیک موشک سپاه از جنوب طبس به دریای عمان بهاره هدایت، آزادی مشروط گرفت سپاه پاسداران با دعوت از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن: ایران در جنگ اقتصادی، در کم نظیرترین موقعیت اقتدار مقابل جبهه خصم قرار دارد فرمانده نیروی دریایی سپاه: توانمندی بستن تنگه هرمز را داریم ولی ما فعلا چنین کاری را انجام نمی‌دهیم دستور ویژه پزشکیان درمورد واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان نشست مشترک سران قوا برگزار شد واکنش رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور پزشکیان در دیدار اعضای شورای رهبری حماس: کشور‌های اسلامی می‌توانند غزه را دوباره آباد و زندگی را به مردم این منطقه باز گردانند

واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در حاشیه بازدید از چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در پاسخ به اینکه دولت بار‌ها از بازگشت هنرمندان استقبال کرده است، اما در چند روز گذشته در مورد یک بخش ویژه در جشنواره فیلم فجر هجمه‌هایی به وجود آمده و پرونده قضایی برای دو هنرمند پیشکسوت تشکیل شده است و این چه پیامی برای هنرمندان دارد و موضع دولت چیست؟ گفت: امیدوارم با رویکرد مثبتی که ما در قوه قضاییه می‌شناسیم و رویکرد پدرانه در این قوه این موضوع حل و فصل شود. حتما در دولت برای حل این مشکل اقداماتی خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در حاشیه بازدید از چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در پاسخ به اینکه دولت بار‌ها از بازگشت هنرمندان استقبال کرده است، اما در چند روز گذشته در مورد یک بخش ویژه در جشنواره فیلم فجر هجمه‌هایی به وجود آمده و پرونده قضایی برای دو هنرمند پیشکسوت تشکیل شده است و این چه پیامی برای هنرمندان دارد و موضع دولت چیست؟ گفت: امیدوارم با رویکرد مثبتی که ما در قوه قضاییه می‌شناسیم و رویکرد پدرانه در این قوه این موضوع حل و فصل شود. حتما در دولت برای حل این مشکل اقداماتی خواهیم داشت.

او اظهار کرد: طبیعتا دولت برعهدی که بسته است پاییند خواهد بود و با وفاقی که قرار است با بدنه جامعه داشته باشد و مشخصا با هنرمندان، باقی می‌ماند و کار بر همین موال انجام می‌شود.

مهاجرانی افزود: پرونده قضایی دو هنرمند هم بر اساس روال طبیعی خود پیش خواهد رفت. امیدوارم در مورد پرونده قضایی هم با نکته پدرانه موضوع حل شود.

سخنگوی دولت درباره پیگیری‌های دولت در این زمینه گفت: طبیعتا موضوع در قوه قضاییه در حال پیگیری است و دولت برای رفع همه مشکلات پیگیری‌های خود را انجام می‌دهد.

مهاجرانی در پاسخ به این سوال که آیا با وجود پرونده قضایی، این دو هنرمند باید به دادگاه بروند؟ گفت: به هرحال این پروند یک روند طبیعی خواهد داشت و من اطلاعی دقیقی از روند آن ندارم. اما آنچه در طول این مدت به عنوان عملکرد قوه قضاییه و وفاق ملی دیده‌ایم نگاه‌ها بر پایه حل مسائل بوده است و به نظرم این موضوع هرچه زودتر حل می‌شود.

سخنگوی دولت همچنین درباره اینکه دولت از ساخت فیلم در مورد اتفاقات سال‌های گذشته با نگاه نقادانه حمایت می‌کند؟ توضیح داد: نگاه دولت در این خصوص بر پایه قوانین و مقرراتی است که وجود دارد و در این زمینه همه تلاش خود را خواهیم کرد، ولی باید در این راستا آستانه تحمل خود را در برخورد با این موضوعات هم بالا ببریم.

مهاجرانی در پاسخ به سوالی دیگر در مورد اینکه زنان در حوزه سینما و فرهنگ مهجور هستند، گفت: طبیعتا در فضای فرهنگی اجتماعی باید ملاحظاتی شکل بگیرد، اما با موضوع محدودیت کار برای زنان موافق نیستم، معتقدم که وقتی ما یک زنی همچون پوران درخشنده را به عنوان اولین کارگردان زن ایران داریم، این اسمش مهجور بودن نیست، بلکه اتفاقا این اسمش توانمندی است که زنان ما دارند و در حال حاضر هم ایشان به عنوان نماینده یکی از نهاد‌های بین‌المللی معرفی شدند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: ما زنان زیادی همچون پوران درخشنده داریم. در همین حوزه سینما هنرپیشه‌های زن قوی و بااستعداد زیادی وجود دارند. اتفاقا حوزه هنر از جمله حوزه‌هایی است که ظرفیتش برای زنان باز است. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار