کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

عامل چاقی شکمی مشخص شد

دانشمندان نام محصولات غذایی که موجب انباشتن چربی در شکم و سبب اضافه وزن اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ؛ مجله علمی اکسپرس اعلام کرد متخصصان پنج محصول غذایی را شناسایی کرده اند که به تجمع چربی درناحیه شکم، کمک نموده است.

این چربی ها سلامتی انسان را با خطر مواجه ساخته و منجر به چاقی بیش از حد می شود. تجمع چربی های اشباع اغلب به مشکلات فشار، قند خون بالا و بیماری های سیستم قلبی عروقی منجر می گردد.

این ۵ غذا شامل برنج، غلات، شیرینی ها، انواع نان و سیب زمینی باعث ذخیره شدن چربی ها در ناحیه کمر و شکم می گردند.
دانشمندان این نتایج را پس از مطالعه و تحقیق بر روی ۶۹ نفر داوطلب منتشر نمودند. معلوم شد که یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات باعث از دست دادن ۱۰ در صد چربی بیشتر، در مقایسه با رژیم های غذایی دیگر می شود.

به گزارش اسپوتنیک، با این حال، کارشناسان توصیه می کنند که نباید این محصولات غذایی کاملا از رژیم روزانه حذف شوند. آنها پیشنهاد می کنند که این محصولات باید به میزان کمتر مصرف شوند. آنها همچنین توصیه می کنند که اگر به جای برنج سفید از انواع برنج های دیگر، به جای نان سفید از نان گندم دانه دار و به جای سیب زمینی سرخ شده، از سیب زمینی ابپز با پوست آن استفاده شود بهتر است.

ارسال نظر
آخرین اخبار