سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

بن گویر: اگر نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردم

بن گویر: اگر نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردم وزیر امنیت داخلی مستعفی رژیم صهیونیستی مدعی شد در صورتی که جنگ غزه از سر گرفته شود، حاضر است به کابینه این رژیم بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 13
کد خبر: ۲۷۰۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی مستعفی رژیم صهیونیستی امروز در مصاحبه‌ای با روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» گفت: اگر نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) تصمیم به ازسرگیری جنگ در غزه بگیرد، به کابینه باز خواهم گشت.

بن گویر ماه گذشته میلادی در اعتراض به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا با حماس، از کابینه این رژیم استعفا داد.

او در ادامه این مصاحبه توقف ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و نیز اجرای طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره کوچاندن فلسطینی‌ها از نوار غزه را خواستار شد.

رئیس حزب راست افراطی «قدرت یهود» افزود: ما باید از فرصتی که ترامپ گفت استفاده کنیم. ترامپ شفاف صحبت می‌کند، این فرصتی است که نباید از دست بدهیم.

او در ادامه مدعی شد: اکنون نتانیاهو می‌تواند تاریخ‌ساز باشد و طرح تشویق به مهاجرت داوطلبانه را آغاز کرده و پیروزی قاطعی را که قول داده بود، محقق کند، نتانیاهو الآن باید مرحله اول قرارداد را متوقف کند.

این چهره افراطی سابق کابینه رژیم صهیونیستی باز هم مدعی شد: ترامپ ضرب‌الاجل را ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه تعیین کرد، اگر تمامی ربوده‌شدگان ساعت ۱۲:۰۱ بازنگشتند، ما می‌توانیم جنگ را ازسربگیریم.

بن گویر در حالی این اظهارات را بیان کرد که امروز جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که توافق آتش‌بس و تبادل اسرا ادامه می‌یابد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله رادیو ارتش و شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم نیز با تاکید بر پایبندی تل‌آویو به توافق امضا شده، اعلام کردند که درباره انتقال فوری سوخت، تجهیزات پزشکی، کانکس و تجهیزات سنگین مهندسی مورد نیاز آواربرداری به نوار غزه موافقت شد.

وزیر مستعفی کابینه رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره پیشنهاد ترامپ برای اشغال نوار غزه گفت: با آمریکا بر سر مناطق (در غزه) نزاع نخواهیم کرد همه چیز خوب خواهد شد و ما با آنها به توافق‌هایی خواهیم رسید./ ایسنا

کلمات کلیدی: اسراییل بن گویر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار