گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

توضیحات سازمان هواپیمایی لبنان در خصوص لغو پرواز تهران - بیروت

توضیحات سازمان هواپیمایی لبنان در خصوص لغو پرواز تهران - بیروت سازمان هواپیمایی لبنان در توضیح لغو پرواز تهران - بیروت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تغییر زمانبندی برخی پرواز‌ها به فرودگاه بین المللی رفیق الحریری در راستای حفظ سلامتی و امنیت مسافران انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 14
کد خبر: ۲۷۱۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان هواپیمایی لبنان در این اطلاعیه افزود: این سازمان در چارچوب تلاش برای تامین سلامت و امنیت فرودگاه بین المللی رفیق الحریری، حریم هوایی لبنان، شهروندان و شرکت‌های هواپیمایی و پس از هماهنگی با نیرو‌های امنیتی فرودگاه برخی اقدامات را در پیش گرفته است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: این اقدامات براساس قوانین و معیار‌های بین المللی و معیار‌های سازمان بین المللی هوانوردی (ایکائو) و قوانین کشور لبنان انجام شده است.

این اطلاعیه می‌افزاید: از آنجا که اجرای این قوانین از سوی برخی شرکت‌های هواپیمایی نیازمند زمان بیشتر است، جدول پرواز‌های برخی شرکت‌های هواپیمایی از جمله برخی از پرواز‌های ورودی از جمهوری اسلامی ایران، به صورت موقت تا تاریخ ۱۸ فوریه (۳۰ بهمن) تغییر کرده است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: این تغییر از روز پنجشنبه به اطلاع شرکت‌های هواپیمایی مورد نظر رسید تا بتوانند با اعلام به مسافران خود، فرصت تغییر رزرو‌ها را داشته باشند.

این اطلاعیه می‌افزاید: اکنون شرکت هواپیمایی لبنان در حال تلاش است که امشب (جمعه) برای بازگرداندن مسافران موجود در فرودگاه تهران یک پرواز از بیروت به تهران اعزام شود.

منابع خبری پنجشنبه شب گزارش دادند که جلوگیری از انجام پرواز تهران - بیروت از سوی مقام‌های لبنانی، خشم مردم این کشور را برانگیخته است.

ساکنان خشمگین مناطق مختلف بیروت پنجشنبه شب با حرکت به صورت خودجوش در اعتراض به دخالت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها ریختند.

مردم خشمگین لبنان، جاده منتهی به فرودگاه بین المللی بیروت را مسدود و اعلام کردند تا زمانیکه پرواز تهران - بیروت وارد فرودگاه نشود، هیچ پروازی در آن انجام نخواهد شد.

مقامات لبنانی با بیان این ادعا که احتمال دارد این پرواز حامل کمک‌های مالی ایران برای حزب الله باشد، اجازه پرواز هواپیمای تهران - بیروت به سمت این کشور را صادر نکرده‌اند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار