پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند

سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند یک منبع آگاه خبر داد یک مدیر سازمان درآمد داخلی آمریکا (IRS)، روز پنج شنبه، با چشمانی اشکبار، به کارکنانش گفت که حدود ۶۰۰۰ کارمند اخراج خواهند شد که معادل حدود ۶ درصد از نیروی کار این آژانس در میانه فصل شلوغ تشکیل پرونده مالیاتی است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 21
کد خبر: ۲۷۱۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، این اخراج‌ها، بخشی از تلاش‌های گسترده دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای کوچک سازی است که رگولاتور‌های بانکها، جنگلبانان، دانشمندان موشکی و ده‌ها هزار کارمند دولتی دیگر را هدف قرار داده است. این طرح توسط ایلان ماسک، میلیاردر فناوری و بزرگترین حامی مالی ترامپ در مبارزات انتخاباتی، هدایت می‌شود.

اتحادیه‌های کارگری برای جلوگیری از اخراج‌های دسته جمعی شکایت کرده‌اند، اما یک قاضی فدرال در واشنگتن حکم داد که این اخراج‌ها فعلا می‌توانند ادامه پیدا کنند.

کریستی آرمسترانگ، مدیر جذب استعداد‌های سازمان درآمد داخلی آمریکا، هنگام اعلام اخراج کارکنان، در یک تماس تلفنی گریه کرد و به گفته یکی از کارمندان در این تماس، به آنها گفت در زمان سختی، از یکدیگر حمایت کنند.

به گفته یک فرد مطلع، انتظار می‌رود مجموع اخراج‌ها به ۶۷۰۰ نفر برسد و عمدتا شامل کارکنان آژانس می‌شود که در زمان توسعه این آژانس در دولت جو بایدن، رئیس جمهور سابق دموکرات، استخدام شده بودند. جمهوریخواهان با این توسعه مخالفت کرده‌اند و استدلال می‌کنند که این امر به آزار و اذیت آمریکایی‌های عادی منجر می‌شود. این سازمان مالیاتی اکنون تقریبا ۱۰۰ هزار کارمند دارد، در حالی که قبل از روی کار آمدن بایدن در سال ۲۰۲۱، تعداد کارمندانش ۸۰ هزار نفر بود.

منابع آگاه گفتند که اخراج‌شدگان شامل عوامل درآمد، کارکنان خدمات مشتری، متخصصان مستقلی که به درخواست‌های تجدیدنظر در مورد اختلافات مالیاتی رسیدگی می‌کنند و کارکنان فناوری اطلاعات هستند.

تحلیلگران مستقل بودجه تخمین زده بودند که افزایش کارکنان می‌تواند درآمد دولت را افزایش دهد و به کاهش کسری تریلیون دلاری کمک کند.

سازمان درآمد داخلی آمریکا با توجه به اینکه در اواسط فصل تشکیل پرونده مالیاتی قرار دارد، نسبت به سایر سازمانها، رویکرد محتاطانه تری برای کاهش نیرو در پیش گرفته است.

اخراج‌های فدرال دولت ترامپ بر کارکنانی در سراسر دولت متمرکز شده است که در پست‌های خود تازه کار هستند و نسبت به کارمندانی که سابقه خدمت طولانی‌تری دارند، از حمایت‌های کمتری برخوردار هستند.

به گفته افراد آشنا، اخراج‌ها، کارکنان را در تمام ۵۰ ایالت آمریکا، پورتوریکو و واشنگتن دی سی، هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، کاخ سفید اعلام نکرده است که چه تعداد از ۲.۳ میلیون کارمند خدمات دولتی کشور را می‌خواهد اخراج کند و هیچ عددی در مورد اخراج‌های دسته جمعی ارائه نکرده است. اما هفته گذشته تقریبا ۷۵ هزار نفر، پیشنهاد بازخرید دریافت کردند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار