تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم

توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: پس از شهادت آقای رییسی خانم علم‌الهدی از لحاظ روحی و جسمی توان این را نداشت که ریاست ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی را ادامه دهد و بعد از شهادت آقای رییسی بار‌ها از بنده خواستند که فردی دیگر به جای ایشان این مسئولیت را بپذیرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 21
کد خبر: ۲۷۱۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی (همسر شهید رییسی) از شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: موضوع کناره‌گیری و برکناری خانم علم الهدی نبود، واقعه شهادت شهید رییسی حادثه تلخی برای کل کشور، به‌ویژه خانواده ایشان بود. پس از شهادت آقای رییسی هم خانم علم‌الهدی از لحاظ روحی و جسمی توان این را نداشت که ریاست ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی را ادامه دهد و بعد از شهادت آقای رییسی بار‌ها از بنده خواستند که فردی دیگر به جای ایشان این مسئولیت را بپذیرد.

وی ادامه داد: با این حال ۶ ماه صبر کردیم و در این مدت به خانم علم‌الهدی اصرار و خواهش کردیم که این مسئولیت را ادامه دهند، اما به جهت مسائل روحی نتوانستند و از این‌رو پیشنهاد خودشان این بود که معاونشان (آقای موسوی) جایگزین‌شان شوند.

خسروپناه درباره انتشار این خبر در برخی از رسانه‌ها با عنوان اخراج و عزل همسر رییسی تاکید کرد: این سخنان سخیف و نفاق‌گونه برخی از افراد بود و به هیچ وجه صحت نداشت. /ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار