شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود
امیر رستگاری:

دشمنان برای خرابکاری صنعتی سرمایه‌گذاری عظیمی کرده‌اند

مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع با اشاره به حادثه تروریستی پیجرهای لبنان گفت: دشمنان برای خرابکاری صنعتی سرمایه‌گذاری عظیمی کرده‌ و در بخش‌های مختلف مشغول خرابکاری هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار امیر رستگاری مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع راجع به توسعه میکروالکترونیک‌ها و پیشگیری از فجایع تروریستی همچون حادثه تروریستی پیجرها در لبنان، گفت: از سال‌های پیش وقتی تحریم‌های همه‌جانبه استکبار جهانی نتوانست جلوی پیشرفت صنایع نظامی و حتی هسته‌ای کشورمان را بگیرد، موضوع صیانت را در دستور کار قرار دادیم.

 

وی ادامه داد: با خرابکاری صنعتی دشمن مواجه بودیم و متوجه شدیم دشمنان برای این حوزه سرمایه‌گذاری عظیمی شروع کرده‌اند و در بسیاری از سامانه‌ها، ایمپلنت کار گذاشتند و در بخش‌های مختلف چه در پردازش و چه در کنترل مشغول خرابکاری است.

 

مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع با یادآوری اینکه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سال‌های بسیار دور با همکاری شرکت صنایع الکترونیک ایران مجموعه‌ای را برای پیشگیری از خرابکاری‌های دشمن در حوزه صنعتی اختصاص داده است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مجهزی را برای این موضوع طراحی کردیم و امروز خداوند را شاکر هستیم که تمامی اِلِمان‌ها و قطعاتی که برای تولید در داخل کشور مقرون به صرفه نیست، بعد از آنکه از خارج کشور وارد می‌شوند سیر صیانت در آزمایشگاه را طی می‌کنند.

 

دریادار رستگاری خاطرنشان کرد: سیر صیانت از تجهیزات وارداتی شامل استفاده از ایکس ری، باز شدن تجهیزات و قطعات، مهمات و انفجارسنجی و سایر اقدامات مربوطه است که منجر به صدور گواهینامه سلامت خواهد شد تا نیروی بهره‌بردار بتواند از آن تجهیزات استفاده کند.

 

وی در رابطه با عملیات تروریستی پیجرها در لبنان و کمک ایران به محور مقاومت و حزب الله لبنان گفت: از آنجایی که محور مقاومت مجموعه صیانتی و تجهیزات مرتبط را در اختیار نداشت و در این زمینه از ایران درخواستی نداشت، خودشان راساً اقدام به خرید و توزیع پیجرها کردند و دچار این ضایعه بزرگ شدند.

 

مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع یادآور شد: در حوزه نیروهای مسلح، به طور کامل صیانت را انجام می‌دهیم و عرصه میکروالکترونیک‌ها را کنترل می‌کنیم و در حوزه‌هایی که احساس می‌کنیم دشمن می‌تواند در آن بخش‌ها خرابکاری صنعتی انجام دهد یا خرابکاری انفجاری انجام دهد، نیازهای آن بخش‌ها را در دستور کار برای تولید گذاشته‌ایم و برای آنها برنامه‌ریزی کرده‌ایم؛ در بخشی موفق به تولید شده و در بخش دیگری زیرساخت‌هایش را ایجاد می‌کنیم.

 

دریادار رستگاری خاطرنشان کرد: حوزه میکروالکترونیک‌ها بخشی است که امیدواریم در آن ورود خوبی داشته باشیم، البته «صا ایران» بیش از ۱۵ سال است که در حوزه میکروالکترونیک‌ها ورود کرده و در این زمینه صنعت ایجاد کرده است، همینطور در حوزه لایه نشانی به علاوه بخش‌های حسگرهای مورد نیاز را طراحی می‌کند و تولید در این بخش‌ها را با توان داخلی و بیرونی پیش خواهیم برد و به زودی در حوزه میکروالکترونیک قدم‌های بزرگی را بر خواهیم داشت./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده