قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ
امیر رستگاری:

دشمنان برای خرابکاری صنعتی سرمایه‌گذاری عظیمی کرده‌اند

مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع با اشاره به حادثه تروریستی پیجرهای لبنان گفت: دشمنان برای خرابکاری صنعتی سرمایه‌گذاری عظیمی کرده‌ و در بخش‌های مختلف مشغول خرابکاری هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار امیر رستگاری مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع راجع به توسعه میکروالکترونیک‌ها و پیشگیری از فجایع تروریستی همچون حادثه تروریستی پیجرها در لبنان، گفت: از سال‌های پیش وقتی تحریم‌های همه‌جانبه استکبار جهانی نتوانست جلوی پیشرفت صنایع نظامی و حتی هسته‌ای کشورمان را بگیرد، موضوع صیانت را در دستور کار قرار دادیم.

 

وی ادامه داد: با خرابکاری صنعتی دشمن مواجه بودیم و متوجه شدیم دشمنان برای این حوزه سرمایه‌گذاری عظیمی شروع کرده‌اند و در بسیاری از سامانه‌ها، ایمپلنت کار گذاشتند و در بخش‌های مختلف چه در پردازش و چه در کنترل مشغول خرابکاری است.

 

مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع با یادآوری اینکه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سال‌های بسیار دور با همکاری شرکت صنایع الکترونیک ایران مجموعه‌ای را برای پیشگیری از خرابکاری‌های دشمن در حوزه صنعتی اختصاص داده است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مجهزی را برای این موضوع طراحی کردیم و امروز خداوند را شاکر هستیم که تمامی اِلِمان‌ها و قطعاتی که برای تولید در داخل کشور مقرون به صرفه نیست، بعد از آنکه از خارج کشور وارد می‌شوند سیر صیانت در آزمایشگاه را طی می‌کنند.

 

دریادار رستگاری خاطرنشان کرد: سیر صیانت از تجهیزات وارداتی شامل استفاده از ایکس ری، باز شدن تجهیزات و قطعات، مهمات و انفجارسنجی و سایر اقدامات مربوطه است که منجر به صدور گواهینامه سلامت خواهد شد تا نیروی بهره‌بردار بتواند از آن تجهیزات استفاده کند.

 

وی در رابطه با عملیات تروریستی پیجرها در لبنان و کمک ایران به محور مقاومت و حزب الله لبنان گفت: از آنجایی که محور مقاومت مجموعه صیانتی و تجهیزات مرتبط را در اختیار نداشت و در این زمینه از ایران درخواستی نداشت، خودشان راساً اقدام به خرید و توزیع پیجرها کردند و دچار این ضایعه بزرگ شدند.

 

مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع یادآور شد: در حوزه نیروهای مسلح، به طور کامل صیانت را انجام می‌دهیم و عرصه میکروالکترونیک‌ها را کنترل می‌کنیم و در حوزه‌هایی که احساس می‌کنیم دشمن می‌تواند در آن بخش‌ها خرابکاری صنعتی انجام دهد یا خرابکاری انفجاری انجام دهد، نیازهای آن بخش‌ها را در دستور کار برای تولید گذاشته‌ایم و برای آنها برنامه‌ریزی کرده‌ایم؛ در بخشی موفق به تولید شده و در بخش دیگری زیرساخت‌هایش را ایجاد می‌کنیم.

 

دریادار رستگاری خاطرنشان کرد: حوزه میکروالکترونیک‌ها بخشی است که امیدواریم در آن ورود خوبی داشته باشیم، البته «صا ایران» بیش از ۱۵ سال است که در حوزه میکروالکترونیک‌ها ورود کرده و در این زمینه صنعت ایجاد کرده است، همینطور در حوزه لایه نشانی به علاوه بخش‌های حسگرهای مورد نیاز را طراحی می‌کند و تولید در این بخش‌ها را با توان داخلی و بیرونی پیش خواهیم برد و به زودی در حوزه میکروالکترونیک قدم‌های بزرگی را بر خواهیم داشت./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار