وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

کاستاریکا؛ مقصد مهاجران ایرانی اخراجی از آمریکا

گروهی از مهاجران عمدتا آسیایی از جمله مهاجران ایرانی که از آمریکا اخراج شده‌اند، به کاستاریکا رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر،  دولت کاستاریکا اولین گروه از مهاجران عمدتا آسیایی را که از ایالات متحده اخراج شده بودند، دریافت کرد. این اقدام بخشی از توافق با واشنگتن برای اسکان موقت حداکثر ۲۰۰ مهاجر اخراجی از کشورهای دیگر است.

 

این اخراج‌ها بخشی از اقدامات برای مقابله با «مهاجرت غیرقانونی» از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نامیده می‌شود که شامل افزایش تعداد پروازها به کشورهایی می‌شود که در بازگرداندن مهاجران با او همکاری می‌کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه رفتار نامناسب و تحقیرآمیز دولت آمریکا با مهاجران از جمله برخی اتباع ایرانی را ناموجه و خلاف موازین حقوق بشر دانست و آن را تقبیح کرد.

 

تازه‌ترین گروه از مهاجران اخراجی روز پنج‌شنبه از شهر سن‌دیگو به پایتخت کاستاریکا، سن‌خوزه، منتقل شدند و از آنجا با اتوبوس به یک پناهگاه مهاجران در نزدیکی مرز پاناما فرستاده شدند.

 

عمر بادیلا، معاون وزیر امنیت کاستاریکا، در فرودگاه سن‌خوزه به خبرنگاران گفت که مهاجران مجاز خواهند بود به مدت یک ماه در کاستاریکا بمانند و در این مدت، مقامات روند بازگشت داوطلبانه آن‌ها به کشورهایشان را هماهنگ خواهند کرد.

 

بادیلا گفت: «بیشتر آن‌ها می‌خواهند به کشورهایشان بازگردند.»

 

او افزود که درخواست کسانی که این پیشنهاد را نپذیرند، به‌صورت فردی بررسی خواهد شد.

 

این گروه که همگی شامل اعضای خانواده بودند، از کشورهای ازبکستان، چین، ارمنستان، ترکیه، افغانستان، روسیه، گرجستان، ویتنام، جمهوری آذربایجان، ایران، اردن، قزاقستان و غنا بودند.

 

رودریگو چاوز، رئیس‌جمهور کاستاریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که انتظار می‌رود تا ۲۰۰ مهاجر دیگر که از سوی ایالات متحده اخراج شده‌اند، به کاستاریکا فرستاده شوند. او اشاره کرد که این توافق تحت تأثیر تهدید آمریکا به اعمال تعرفه بر کالاهای کاستاریکایی انجام شده است.

 

همچنین، مقامات آمریکایی روز پنجشنبه دستور دادند که ۱۷۷ مهاجر ونزوئلایی از خلیج گوانتانامو به هندوراس منتقل شوند. آن‌ها در مرحله بعد به ونزوئلا فرستاده خواهند شد.

 

در همین حال، دولت پاناما اعلام کرد که سه نفر از مهاجرانی که از آمریکا دریافت کرده، درخواست پناهندگی داده‌اند و ممکن است در نهایت توسط کشورهایی مانند کانادا پذیرفته شوند. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار