غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

حماس: جلوگیری از بازگشت ساکنان اردوگاه‌های شمال کرانه باختری، توهمی بیش نیست

جنبش حماس اعلام کرد که اظهارات نابخردانه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر جلوگیری از بازگشت ساکنان اردوگاه‌های شمال کرانه باختری توهمی است که محقق نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 23
کد خبر: ۲۷۱۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: گسترش عملیات نظامی رژیم اشغالگر صهیونیست در جنین و مناطق شمال کرانه باختری و انتقال استحکامات نظامی و تانک‌ها برای نخستین بار از سال‌ها قبل، آشکارا نیت‌های خطرناک دشمن برای تشدید جنگ کشتارجمعی علیه مردم فلسطین و ادامه سیاست تخریب و نابودی بی‌سابقه را برملا می‌کند.

حماس افزود: تصمیم رژیم اشغالگر برای گسترش تجاوزاتش در کرانه باختری و ادامه آن در کوچ اجباری که باعث آواره شدن بیش از ۴۰ هزار فلسطینی از اردوگاه‌های جنین، طولکرم، نور شمس و الفارعه شده است، ایجاب می‌کند که تمامی گروه‌های مردم ما و گروه‌های مقاومت یک جبهه یکپارچه را برای مقابله با این جنایت‌های وحشیانه تشکیل دهند.

حماس افزود: اظهارات نابخردانه وزیر جنگ اشغالگر در مورد ابقای ارتش این رژیم در اردوگاه‌های شمال کرانه باختری برای یک سال و جلوگیری از بازگشت ساکنان این اردوگاه‌ها، توهماتی است که محقق نخواهد شد؛ چراکه مردم ما و مقاومتش در کمین دشمن هستند و تمامی این طرح‌ها را به شکست خواهند کشاند.

حماس عنوان داشت: ما از تمامی آحاد مردم خود در کرانه باختری می‌خواهیم تا مقاومت را تشدید کنند تا باعث بازدارندگی رژیم اشغالگر از ارتکاب جنایت‌های بیشتر شوند. ما تاکید می‌کنیم که تمامی تلاش‌های رژیم اشغالگر و اقدامات متجاوزانه‌اش باعث درهم شکستن اراده مردم ما نخواهد شد، بلکه خشم مردم ما علیه رژیم اشغالگر را بیشتر خواهد کرد.

حماس تاکید کرد: ما دستان قهرمانان مقاومت در کرانه باختری را می‌فشاریم که به مقابله سلحشورانه علیه تجاوزات اشغالگر ادامه می‌دهند و تلفات سنگینی را به نظامیان دشمن و ماشین آلات نظامی آن وارد می‌کنند، ما به صورت آشکار می‌گوییم که سلاح رژیم اشغالگر، تانک‌ها و قدرت نظامی آن در مقابله با صخره پایداری فلسطینی‌ها در هم خواهد شکست و مردم ما به حقوق تاریخی خود پایدار خواهند ماند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار