وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

حماس: جلوگیری از بازگشت ساکنان اردوگاه‌های شمال کرانه باختری، توهمی بیش نیست

حماس: جلوگیری از بازگشت ساکنان اردوگاه‌های شمال کرانه باختری، توهمی بیش نیست جنبش حماس اعلام کرد که اظهارات نابخردانه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر جلوگیری از بازگشت ساکنان اردوگاه‌های شمال کرانه باختری توهمی است که محقق نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 23
کد خبر: ۲۷۱۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: گسترش عملیات نظامی رژیم اشغالگر صهیونیست در جنین و مناطق شمال کرانه باختری و انتقال استحکامات نظامی و تانک‌ها برای نخستین بار از سال‌ها قبل، آشکارا نیت‌های خطرناک دشمن برای تشدید جنگ کشتارجمعی علیه مردم فلسطین و ادامه سیاست تخریب و نابودی بی‌سابقه را برملا می‌کند.

حماس افزود: تصمیم رژیم اشغالگر برای گسترش تجاوزاتش در کرانه باختری و ادامه آن در کوچ اجباری که باعث آواره شدن بیش از ۴۰ هزار فلسطینی از اردوگاه‌های جنین، طولکرم، نور شمس و الفارعه شده است، ایجاب می‌کند که تمامی گروه‌های مردم ما و گروه‌های مقاومت یک جبهه یکپارچه را برای مقابله با این جنایت‌های وحشیانه تشکیل دهند.

حماس افزود: اظهارات نابخردانه وزیر جنگ اشغالگر در مورد ابقای ارتش این رژیم در اردوگاه‌های شمال کرانه باختری برای یک سال و جلوگیری از بازگشت ساکنان این اردوگاه‌ها، توهماتی است که محقق نخواهد شد؛ چراکه مردم ما و مقاومتش در کمین دشمن هستند و تمامی این طرح‌ها را به شکست خواهند کشاند.

حماس عنوان داشت: ما از تمامی آحاد مردم خود در کرانه باختری می‌خواهیم تا مقاومت را تشدید کنند تا باعث بازدارندگی رژیم اشغالگر از ارتکاب جنایت‌های بیشتر شوند. ما تاکید می‌کنیم که تمامی تلاش‌های رژیم اشغالگر و اقدامات متجاوزانه‌اش باعث درهم شکستن اراده مردم ما نخواهد شد، بلکه خشم مردم ما علیه رژیم اشغالگر را بیشتر خواهد کرد.

حماس تاکید کرد: ما دستان قهرمانان مقاومت در کرانه باختری را می‌فشاریم که به مقابله سلحشورانه علیه تجاوزات اشغالگر ادامه می‌دهند و تلفات سنگینی را به نظامیان دشمن و ماشین آلات نظامی آن وارد می‌کنند، ما به صورت آشکار می‌گوییم که سلاح رژیم اشغالگر، تانک‌ها و قدرت نظامی آن در مقابله با صخره پایداری فلسطینی‌ها در هم خواهد شکست و مردم ما به حقوق تاریخی خود پایدار خواهند ماند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار