تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

حماس: جلوگیری از بازگشت ساکنان اردوگاه‌های شمال کرانه باختری، توهمی بیش نیست

جنبش حماس اعلام کرد که اظهارات نابخردانه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر جلوگیری از بازگشت ساکنان اردوگاه‌های شمال کرانه باختری توهمی است که محقق نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 23
کد خبر: ۲۷۱۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: گسترش عملیات نظامی رژیم اشغالگر صهیونیست در جنین و مناطق شمال کرانه باختری و انتقال استحکامات نظامی و تانک‌ها برای نخستین بار از سال‌ها قبل، آشکارا نیت‌های خطرناک دشمن برای تشدید جنگ کشتارجمعی علیه مردم فلسطین و ادامه سیاست تخریب و نابودی بی‌سابقه را برملا می‌کند.

حماس افزود: تصمیم رژیم اشغالگر برای گسترش تجاوزاتش در کرانه باختری و ادامه آن در کوچ اجباری که باعث آواره شدن بیش از ۴۰ هزار فلسطینی از اردوگاه‌های جنین، طولکرم، نور شمس و الفارعه شده است، ایجاب می‌کند که تمامی گروه‌های مردم ما و گروه‌های مقاومت یک جبهه یکپارچه را برای مقابله با این جنایت‌های وحشیانه تشکیل دهند.

حماس افزود: اظهارات نابخردانه وزیر جنگ اشغالگر در مورد ابقای ارتش این رژیم در اردوگاه‌های شمال کرانه باختری برای یک سال و جلوگیری از بازگشت ساکنان این اردوگاه‌ها، توهماتی است که محقق نخواهد شد؛ چراکه مردم ما و مقاومتش در کمین دشمن هستند و تمامی این طرح‌ها را به شکست خواهند کشاند.

حماس عنوان داشت: ما از تمامی آحاد مردم خود در کرانه باختری می‌خواهیم تا مقاومت را تشدید کنند تا باعث بازدارندگی رژیم اشغالگر از ارتکاب جنایت‌های بیشتر شوند. ما تاکید می‌کنیم که تمامی تلاش‌های رژیم اشغالگر و اقدامات متجاوزانه‌اش باعث درهم شکستن اراده مردم ما نخواهد شد، بلکه خشم مردم ما علیه رژیم اشغالگر را بیشتر خواهد کرد.

حماس تاکید کرد: ما دستان قهرمانان مقاومت در کرانه باختری را می‌فشاریم که به مقابله سلحشورانه علیه تجاوزات اشغالگر ادامه می‌دهند و تلفات سنگینی را به نظامیان دشمن و ماشین آلات نظامی آن وارد می‌کنند، ما به صورت آشکار می‌گوییم که سلاح رژیم اشغالگر، تانک‌ها و قدرت نظامی آن در مقابله با صخره پایداری فلسطینی‌ها در هم خواهد شکست و مردم ما به حقوق تاریخی خود پایدار خواهند ماند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر