چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست

نتانیاهو بازهم از جلسه محاکمه فرار کرد

بار دیگر جلسه محاکمه نخست وزیر اسرائیل که قرار بود فردا سه شنبه برگزار شود، لغو شد و نتانیاهو برای فرار از جلسه محاکمه دست به دامان دستیار نظامی خود شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 24
کد خبر: ۲۷۱۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، این تیتری است که رسانه‌های عبری آن را از عصر روز دوشنبه برای پرداختن به لغو جلسه دادگاه رسیدگی به فساد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مورد استفاده قرار دادند.

به گزارش پایگاه خبری عبری زبان نیوز وان، دادگاه مرکزی قدس امروز (دوشنبه) با درخواست بنیامین نتانیاهو برای لغو جلسه محاکمه فردایش موافقت کرد.

این در حالی است که نتانیاهو در ابتدای جلسه بازجویی امروزش بار دیگری خواهان تقلیل روز‌های حضورش در دادگاه به دو روز در هفته و در روز‌های دوشنبه و چهارشنبه شد، اما این درخواست وی از سوی دادگاه رد شد.

با این حال او بعد از آنکه پیش از پایان جلسه و بعد از رسیدن یک یادداشت از دادگاه خارج شد، دستیاری نظامی‌اش به همراه رئیس سرویس اطلاعات به دادگاه مراجعه و بعد از گفت‌و‌گو با قاضی لغو جلسه فردای او را به دلایل امنیتی از وی گرفتند.

به نوشته این رسانه، تا به امروز تمامی جلسات سه شنبه‌های محاکمه نتانیاهو تقریبا لغو شده است، تقریبا تمامی آنها به دلایل امنیتی (که هرگز هم جزئیات آن اعلام نشده) تعطیل شده‌اند در حالی که چند مورد هم به دلایل وضعیت جسمانی، سفر نتانیاهو به ایالات متحده و یا دلایلی مربوط به خود دادگاه لغو شده است و از میان ۱۲ سه شنبه‌ای که قرار بود جلسات دادگاه در آن برگزار شود، نتانیاهو فقط در دو جلسه آن حاضر شد.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است این جلسه بعد از آن لغو شد که نتانیاهو مجبور شد، ژنرال شلومی بیندر رئیس سرویس اطلاعات و رومن گوفمن دستیار نظامی خود را به سراغ قضات دادگاه بفرستد و آنها بعد از جلسه‌ای که با هر یک از آنها به شکل محرمانه و پشت در‌های بسته انجام دادند، موفق شدند موافقت لغو جلسه دادگاه را از آنها بگیرند.

در این جلسات به دلیل طبقه بندی بالای امنیتی، حتی وکلای مدافع هم اجازه حضور پیدا نکردند و صرفا دادستان کل و رئیس تیم وکلای مدافع از آن مطلع شدند.

گفته می‌شود ابتدا وکلای مدافع نتانیاهو از طرف وی خواستار آن شدند یسرائیل کاتس وزیر جنگ برای توضیح دلایل لغو جلسات سه شنبه در دادگاه حضور پیدا کرده، اما شهادت خود را به شکل محرمانه‌ای تقدیم دادگاه نماید، ولی قضات با آن مخالفت کرده و تاکید کردند دلایل باید از سوی طرف‌های ذیصلاح و حرفه‌ای به دادگاه ارائه شود و همین امر باعث شد تا نتانیاهو به دست به دامان دستیار نظامی خود شد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار