وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

آخرین جزئیات از وضعیت جوی تهران: بارش باران و برف ادامه می‌یابد

آخرین جزئیات از وضعیت جوی تهران: بارش باران و برف ادامه می‌یابد رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اعلام کرد که هوای سرد تا روز پنج‌شنبه در برخی مناطق کشور ماندگار خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 25
کد خبر: ۲۷۲۰۷۰
آخرین جزئیات از وضعیت جوی تهران: بارش باران و برف ادامه می‌یابد

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، در گفت‌و‌گو با ایسنا به تشریح وضعیت جوی کشور پرداخت و اعلام کرد که امروز -۷ اسفند ماه-، بارش برف و باران، همراه با وزش باد شدید و کاهش دما در استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی پیش‌بینی می‌شود.

او همچنین اشاره کرد که در شمال خراسان رضوی بارش برف شدت خواهد داشت و در خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، شرق کرمان و هرمزگان رگبار باران، وزش باد شدید و گاهی رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان افزود که در دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد ادامه خواهد داشت و بارش برف در ارتفاعات کرمان و خراسان جنوبی محتمل است.

همچنین از چهارشنبه -۸ اسفند-، وزش باد ملایم در بیشتر مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود و در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل افزایش ابر و رگبار پراکنده به وقوع می‌پیوندد. پنج‌شنبه -۹ اسفند- نیز با گذر امواج تراز میانی جو، وزش باد در جنوب و جنوب شرق کشور ادامه خواهد داشت و در ارتفاعات فارس، کرمان و غرب هرمزگان، رگبار برف و باران پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان، هوای سرد در نیمه شمالی کشور تا پنجشنبه ادامه خواهد داشت و از جمعه -۱۰ اسفند-، وضعیت جوی در اغلب مناطق کشور آرام خواهد شد.

از سوی دیگر، شنبه -۱۱ اسفند- بارش‌های برف و باران در شرق اردبیل، گیلان، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی ادامه خواهد داشت و در جنوب غرب کشور نیز ابرناکی و بارش در مناطقی از فارس، اصفهان، یزد و کرمان رخ خواهد داد.

او در پایان اظهار داشت که از سه‌شنبه تا پنج‌شنبه در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان آب‌های مواج پیش‌بینی می‌شود.

در خصوص وضعیت جوی تهران، ضیاییان گفت که فردا -۸ اسفند-، آسمان تهران کمی ابری تا قسمتی ابری با وزش باد شدید خواهد بود و دمای هوا بین ۳- درجه سانتیگراد در حداقل و ۸ درجه سانتیگراد در حداکثر نوسان خواهد داشت. برای پنج‌شنبه -۹ اسفند- نیز پیش‌بینی می‌شود که تهران آسمان صاف همراه با وزش باد و دمای ۱- درجه سانتیگراد در حداقل و ۹ درجه سانتیگراد در حداکثر داشته باشد.

طبق گزارشات، بندرعباس در این مدت با دمای ۲۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و تبریز با دمای ۱۶- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ها خواهند بود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار