نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

دریادار خانزادی: نیروی دریایی ارتش کلکسیونی از تجهیزات و موشک‌های هوشمند است

دریادار خانزادی گفت: با تلاش بی وقفه توانسته‌ایم نیروی دریایی ارتش را به کلکسیونی از تجهیزات از جمله انواع موشک های هوشمند مجهز کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر و نمایشگاه دستاورد‌های دانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر بازدید کرد.

 

وی در این بازدید با تبریک عید مبعث، بیان کرد: با همت و تلاش کارکنان نیروی دریایی ارتش توانسته ایم به دستاورد‌های پیشرفته‌ای دست پیدا کنیم و اقدامات مهمی انجام دهیم.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به بومی سازی ناوشکن‌ها در این نیرو، خاطر نشان کرد: نیروی دریایی ارتش با تلاش بی وقفه کارکنان توانسته به کلکسیونی از تجهیزات از جمله انواع موشک‌های هوشمند مجهز شود؛ با این وجود هنوز در آغاز راه هستیم و با تلاش مضاعف می‌توانیم به جایگاه ممتاز و مناسب ایران اسلامی در جوامع بین المللی دست پیدا کنیم.

 

وی با تاکید بر موقعیت ژئوپولتیک دریایی ایران، گفت: کشور ما از مرز وسیع دریایی و سابقه طولانی دریا نوردی برخوردار است؛ بنابراین قدرت، اقتدار و توانایی نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران باید در شان و تراز نظام اسلامی و تاریخ کشور ایران اسلامی باشد.

 

دریادار خانزادی اظهار کرد: ایران در مرکز راهبردی انرژی جهان قرار گرفته و تنها کشوری است که بیشترین مزیت ترانزیتی و سواحلی عظیم و طولانی منطقه را در اختیار دارد.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به ویژگی‌ها و وظایف جوانان انقلابی، تصریح کرد: دوران جوانی بهترین دوران برای خودسازی و فراگیری سرشار از امید است؛ هویت جوانان انقلاب اسلامی ریشه در انقلاب و آموزه‌های دینی دارد و از وحدت کلمه قدرت می‌گیرد، لذا قدرت را برای خدمت و شهرت رابرای انقلابی بودن می‌خواهد.

 

امیر دریادار خانزادی در پایان با آرزوی موفقیت برای دانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره)، ادامه داد: با برنامه ریزی و تلاش فراوان و با فضل خداوند آینده از آن شما و ملت ایران است و در آینده نه چندان دور ما با اقتدار در اوج پیشرفت و توسعه خواهیم ایستاد و شما جوانان هستید که باید از جایگاه ممتاز جمهوری اسلامی در مقابل استکبار جهانی دفاع کنید./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر