سقف مجاز خرید طلا اعلام شد / مالیات طلا چقدر است؟ کاهش قیمت جدید طلای جهانی امروز جمعه ۳۱ مرداد قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۳۱ مرداد + جدول حذف یارانه نقدی ۱۸ میلیون نفر از شهریور / یارانه کدام دهک‌ها قطع می‌شود؟ وزیر راه و شهرسازی: ۶ هزار دستگاه اتوبوس کم داریم/نرخ بلیت پرواز‌های اربعین کنترل شد/در تعداد هواپیما ناترازی داریم سخنگوی صنعت آب: مخازن سد‌های کشور ۴۰ درصد آب دارند معاون وزیر نیرو: به نظر می‌رسد که تا یک ماه آینده، خاموشی بخش خانگی متوقف شود/ به خاطر کمبود آب، تراز ۱۲ هزار و ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های برقابی را از دست دادیم پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ نرخ خدمات پستی در کشور افزایش یافت اجرای حکم انفصال از خدمت مدیرعامل شرکت نفت موقتا متوقف شد آغاز تحویل سکه‌های پیش‌فروش ۳۰ مرداد/سکه‌های ۶۲ میلیونی به دست خریداران می‌رسد وزیر صنعت: تعرفه ۸۷ درصد کالا‌ها میان ایران و ارمنستان صفر شد آب سد طالقان به تصفیه‌خانه هشتگرد رسید شرکت برق: به دنبال کاهش ذخایر آبی، برق ۱۰۰ اداره به دلیل عدم رعایت الزامات صرفه‌جویی انرژی، قطع شد

عرضه اولیه یک شرکت بزرگ مالی به زودی در بورس

به منظور تعمیق بازار سرمایه یک شرکت هلدینگ مالی در تابلو اصلی بورس درج شده و به زودی راهی بورس می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 05
کد خبر: ۲۷۲۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، با هدف توسعه و تعمیق بازار سرمایه و افزایش تعداد شرکت‌های فعال در بورس، گروه مالی نماد غدیر با نماد معاملاتی «نماد» در تابلو اصلی بورس ثبت شده و به زودی وارد بازار بورس خواهد شد.

در حال حاضر، تعداد شرکت‌های ثبت‌شده در بورس ایران به ۶۲۱ شرکت می‌رسد، اما برخی از این شرکت‌ها از بازار خارج شده‌اند. بر اساس اظهارات محمود گودرزی، در حال حاضر ۳۹۲ شرکت به‌صورت فعال در بورس تهران حضور دارند.

ارزش روز شرکت‌های حاضر در بورس تهران و فرابورس ایران به حدود ۱۰ میلیون میلیارد تومان (معادل ۱۴۰ میلیارد دلار با نرخ آزاد) می‌رسد. سهم بازار سرمایه از تأمین مالی اقتصاد کشور در حال حاضر حدود ۱۰ درصد است، اما بر اساس سیاست‌های دولت، قرار است این سهم به حداقل ۳۰ درصد افزایش یابد. ورود شرکت‌های جدید به بازار سرمایه نه تنها باعث ارتقای استاندارد‌های مالی و حاکمیت شرکتی می‌شود، بلکه به شفافیت بیشتر و افزایش درآمد‌های مالیاتی دولت نیز کمک خواهد کرد.

میلاد فروغی، مدیرعامل گروه مالی نماد غدیر، در مراسم معرفی این شرکت برای ورود به بورس اعلام کرد: دارایی تحت مدیریت این هلدینگ مالی ۸۵ هزار میلیارد تومان است و این گروه در ۱۲ شرکت مختلف از جمله تأمین سرمایه، سبدگردانی، کارگزاری برخط، بیمه، صندوق‌های جسورانه، صندوق‌های خطرپذیر و شرکت‌های تأمین مالی فعالیت دارد.

فروغی افزود: این شرکت در سال ۱۳۹۲ با نام گسترش صنعت نوین ایرانیان و با سرمایه اولیه ۱۵۰۰ میلیارد تومان تأسیس شد. پس از آن، سرمایه شرکت به ۹ هزار میلیارد تومان افزایش یافت و در سال ۱۴۰۱ به عنوان یک هلدینگ مالی نزد سازمان بورس ثبت و به شرکت سهامی عام تبدیل شد. در سال ۱۴۰۲ نیز در تابلو اصلی بورس تهران درج شد.

وی همچنین اشاره کرد: در روند تقسیم سود این هلدینگ مالی، معمولاً ۹۰ درصد سود بین سهامداران توزیع می‌شود.

فروغی اظهار داشت: ۱۲ صندوق سرمایه‌گذاری تحت مدیریت گروه مالی نماد غدیر فعالیت می‌کنند. درآمد صندوق‌های جسورانه این گروه در سال گذشته ۱۸۲۴ میلیارد تومان بود که در سال جاری به ۴۴۹۳ میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین عرضه‌های بورس تهران با ارائه خدمات مالی این گروه مدیریت شده‌اند و ما قصد داریم با توسعه زنجیره ارزش، مجوز کارگزاری برخط بیمه و صرافی را نیز دریافت کنیم.

مدیرعامل این هلدینگ مالی همچنین گفت: امسال ۷۷۰ میلیارد تومان از محل بازارگردانی اوراق درآمد کسب کرده‌ایم.

به گفته فروغی، موافقت اصولی برای تأسیس لیزینگ الوند از بانک مرکزی دریافت شده و به زودی این شرکت تأسیس خواهد شد. همچنین، کارگزاری برخط بیمه نیز در آینده‌ای نزدیک راه‌اندازی می‌شود.

فروغی در پایان گفت: پرتفوی بیمه‌ای این هلدینگ به ۲۰۰۰ میلیارد تومان می‌رسد. علاوه بر این، گواهی امضای الکترونیک و مجوز فعالیت صندوق‌های جسورانه نیز توسط این گروه اخذ شده است./ تسنیم 

کلمات کلیدی: بورس بازار سهام
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار