انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

هشدار درباره قحطی گسترده در نوار غزه

رئیس انجمن نانوایان غزه نسبت به ادامه محاصره هشدار داد و گفت که ساکنان نوار غزه با خطر گرسنگی گسترده مواجه خواهد شد و نیاز به اقدام فوری بین‌المللی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 09
کد خبر: ۲۷۳۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالناصر العجرمی، رئیس انجمن نانوایان غزه امروز یکشنبه اعلام کرد که تمامی نانوایی‌های به دلیل عدم وجود کپسول گاز تعطیل هستند.

 

رئیس انجمن نانوایان غزه افزود که دو مورد نانوایی صنعتی وجود داشت و سه مورد نیمه صنعتی که هر 5 نانوایی تعطیل شده است.

 

العجرمی در ادامه گفت که تنها برای دو هفته سوخت وجود دارد و در صورت عدم تأمین سوخت، تمامی نانوایی‌های غزه در خطر تعطیلی قرار خواهند گرفت.

 

رئیس انجمن نانوایان غزه گفت که انبارهای مواد غذایی نیز تقریباً خالی هستند و ذخایر کافی آرد و سوخت وجود ندارد و این یک هشدار بحران غذایی در غزه را به صدا درآورده است.

 

وی نسبت به ادامه محاصره هشدار داد و گفت که ساکنان نوار غزه با خطر گرسنگی گسترده مواجه خواهد شد و نیاز به اقدام فوری بین‌المللی وجود دارد.

 

«فیلیپ لازارینی»، رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز پیش‌تر اعلام کرد که قطع کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه می‌تواند جان شهروندانی را که 16 ماه جنگ وحشیانه را تحمل کرده‌اند، به خطر بیاندازد.

 

رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی افزود:کمک‌ها به غزه باید در سطحی مشابه شش هفته گذشته ادامه یابد.

 

فیلیپ لازارینی اظهار داشت که بسیاری از مردم غزه برای زنده ماندن به کمک‌های بشردوستانه وابسته‌اند. رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در ادمه گفت که کمک‌های انسانی و خدمات اصلی غیرقابل مذاکره هستند و نباید به‌عنوان سلاح جنگی استفاده شوند./ تسنیم

ارسال نظر