کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

روبیو: لغو ویزای دانشجویی بیشتری در روزهای آینده انجام خواهد شد

روبیو: لغو ویزای دانشجویی بیشتری در روزهای آینده انجام خواهد شد وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: در روزهای آینده احتمالاً ویزای دانشجویی افراد بیشتری به دلیل فعالیت‌های مرتبط با حمایت از فلسطین لغو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 15
کد خبر: ۲۷۳۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، لابی قدرتمند صهیونیست در آمریکا اکنون دست به کار شده و در حال اعمال فشار بر افکار عمومی از طریق سیاستمداران آمریکایی با هدف سرکوب آزادی بیان و حمایت از اسرائیل است.

 

بر این اساس، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با خبرنگاران پس از نشست وزرای خارجه گروه هفت (G۷) گفت: انتظار می‌رود در روزهای آینده ویزای افراد بیشتری به دلیل حمایت از فلسطین لغو شود، زیرا ما در حال شناسایی افرادی هستیم که هرگز نباید اجازه ورود به خاک آمریکا به آن‌ها داده می‌شد.

 

این اظهارات به دنبال دستگیری و بازداشت محمود خلیل، دانشجوی دانشگاه کلمبیا، مطرح می‌شود. دولت آمریکا قصد دارد خلیل را به دلیل فعالیت‌هایش در حمایت از فلسطین و مخالفت با نسل کشی مردم غزه به دست صهیونیست‌ها از کشور اخراج کند.

 

روبیو بدون اشاره مستقیم به پرونده خلیل، تأکید کرد: دولت آمریکا در حال بررسی موارد مشابه است و ممکن است اقدامات بیشتری برای لغو ویزای دانشجویانی که در فعالیت‌های سیاسی خاص درگیر هستند، انجام دهد.

 

این اقدامات بخشی از سیاست‌های گسترده‌تر برای مقابله با فعالیت‌هایی است که از نظر دولت آمریکا ممکن است امنیت ملی را تحت تأثیر قرار دهد.

 

این موضوع واکنش‌های مختلفی را در میان فعالان حقوق بشر و دانشگاهیان برانگیخته است، چرا که برخی آن را نقض آزادی بیان و حقوق دانشجویان می‌دانند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار