ترامپ: خبری بسیار مهم پیش از سفر به خاورمیانه اعلام خواهد شد + فیلم دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد

روبیو: لغو ویزای دانشجویی بیشتری در روزهای آینده انجام خواهد شد

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: در روزهای آینده احتمالاً ویزای دانشجویی افراد بیشتری به دلیل فعالیت‌های مرتبط با حمایت از فلسطین لغو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 15
کد خبر: ۲۷۳۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، لابی قدرتمند صهیونیست در آمریکا اکنون دست به کار شده و در حال اعمال فشار بر افکار عمومی از طریق سیاستمداران آمریکایی با هدف سرکوب آزادی بیان و حمایت از اسرائیل است.

 

بر این اساس، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با خبرنگاران پس از نشست وزرای خارجه گروه هفت (G۷) گفت: انتظار می‌رود در روزهای آینده ویزای افراد بیشتری به دلیل حمایت از فلسطین لغو شود، زیرا ما در حال شناسایی افرادی هستیم که هرگز نباید اجازه ورود به خاک آمریکا به آن‌ها داده می‌شد.

 

این اظهارات به دنبال دستگیری و بازداشت محمود خلیل، دانشجوی دانشگاه کلمبیا، مطرح می‌شود. دولت آمریکا قصد دارد خلیل را به دلیل فعالیت‌هایش در حمایت از فلسطین و مخالفت با نسل کشی مردم غزه به دست صهیونیست‌ها از کشور اخراج کند.

 

روبیو بدون اشاره مستقیم به پرونده خلیل، تأکید کرد: دولت آمریکا در حال بررسی موارد مشابه است و ممکن است اقدامات بیشتری برای لغو ویزای دانشجویانی که در فعالیت‌های سیاسی خاص درگیر هستند، انجام دهد.

 

این اقدامات بخشی از سیاست‌های گسترده‌تر برای مقابله با فعالیت‌هایی است که از نظر دولت آمریکا ممکن است امنیت ملی را تحت تأثیر قرار دهد.

 

این موضوع واکنش‌های مختلفی را در میان فعالان حقوق بشر و دانشگاهیان برانگیخته است، چرا که برخی آن را نقض آزادی بیان و حقوق دانشجویان می‌دانند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار