کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

روبیو: روس‌ها وقت کشی می‌کنند و چینی‌ها بازار را غرق کالا کرده‌اند

وزیر خارجه آمریکا درباره روسیه، چین، تقویت ناتو، جنگ اوکراین و حملات به یمن موضع گیری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 04
کد خبر: ۲۷۴۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا گفت: اگر روس‌ها به دنبال وقت کشی هستند، رئیس جمهوری ترامپ به این موضوع واقف است.

وی افزود: ما باید چارچوب نظام تجارت جهانی را تغییر دهیم. چین وارد کننده کالا‌ها نیست، اما در مقابل بازار‌ها را غرق کالا کرده است.

روبیو از اقداماتی در کنگره آمریکا برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه سخن گفت و افزود: اگر روند صلح محقق نشود، این تحرکات تشدید خواهد شد.

وی از اهمیت تقویت ناتو نیز سخن گفت.

مارکو روبیو در ادامه با اشاره به اینکه چین بزرگترین توسعه نظامی در تاریخ خود را شاهد است؛ بیان کرد: ما باید با آن مقابله کنیم.

وی درباره اوکراین همچنین گفت: تنها راه پایان دادن به جنگ اوکراین مذاکره است. ما به صلح در اوکراین نزدیک شده‌ایم. ما با دو طرف در حال مذاکره هستیم، اما دستاوردی نداشته‌ایم. جنگ در اوکراین ادامه دارد و ترامپ به دنبال توقف آن است.

وزیر خارجه آمریکا درباره حملات به یمن مدعی شد: ما اقداماتی علیه حوثی‌ها انجام می‌دهیم، زیرا آنها تسلیحات پیشرفته برای هدف قرار دادن کشتی‌ها دارند و دنیا باید قدردان حملات ما ضد آنها باشد. نیروی دریایی ما ۱۷۴ بار به آنها حمله کرده است و کشور‌هایی از ما به خاطر حملات به حوثی‌ها تشکر کرده‌اند.

روبیو تصریح کرد: هر آنکه برای مشکل آفرینی به آمریکا می‌آید، با اقدامات کوبنده رو‌به‌رو خواهد شد./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر