هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

روبیو: حمله اسرائیل به قطر وضعیت اتحاد واشنگتن-تل‌آویو را تغییر نمی‌دهد

روبیو: حمله اسرائیل به قطر وضعیت اتحاد واشنگتن-تل‌آویو را تغییر نمی‌دهد وزیر خارجه آمریکا گفت ایالات متحده از حملات اسرائیل علیه رهبران حماس در قطر «راضی نیست»، اما این حمله وضعیت اتحاد واشنگتن با تل‌آویو را «تغییر نخواهد داد».
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 13
کد خبر: ۲۸۸۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه شنبه هنگام عزیمت به منطقه در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: «بدیهی است که ما از این موضوع خوشحال و راضی نبودیم و رئیس‌جمهور دونالد ترامپ هم از آن راضی نبود.»

طبق گزارش روزنامه «تایمز اسرائیل»، روبیو این اظهارات را اندکی پیش از ترک واشنگتن برای گفت‌و‌گو با مقامات اسرائیلی از جمله «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی عنوان کرد.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفت: «این موضوع ماهیت روابط ما با اسرائیلی‌ها را تغییر نخواهد داد، اما ما باید در مورد آن صحبت کنیم و در درجه اول ببینیم این موضوع چه تاثیری بر تلاش‌های دیپلماتیک جهت برقراری آتش‌بس در غزه خواهد داشت.»

او با اشاره به خواسته‌های دونالد ترامپ تاکید کرد: «رئیس‌جمهور ایالات متحده می‌خواهد همه اسرا فورا آزاد شوند و تهدید حماس خنثی شود تا بتوانیم به مرحله بعدی برویم.»

مارکو روبیو درخصوص مسئله به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین خاطر نشان کرد: «بسیاری از کشورها، کشور فلسطین را به‌رسمیت شناخته‌اند و ما به آنها در مورد واکنش اسرائیل به این موضوع هشدار داده‌ایم.»

روبیو درخصوص حمله اسرائیل به دوحه تصریح کرد: «ما بررسی خواهیم کرد که آیا وقایع هفته گذشته تاثیری بر هدف آزادسازی اسرا به‌طور کلی داشته است یا خیر. علاوه بر این، لازم به ذکر است که قطری‌ها در مذاکرات مربوط به کنگو و رواندا، به عنوان مثال، بسیار مفید و در بسیاری از زمینه‌ها شرکای خوبی بودند.»

وی افزود: «ما با اسرائیلی‌ها ملاقات خواهیم کرد تا در مورد آینده صحبت کنیم و من درک بسیار بهتری از برنامه‌های آنها به دست خواهم آورد.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار