عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نامه ایران به شورای امنیت در پی اتهامات اخیر آمریکا

اتهامات بی‌پایه علیه جمهوری اسلامی ایران، صرفاً تلاشی مذبوحانه برای انحراف شورای امنیت از ایفای مسئولیت‌های خود، پرده‌پوشی حقیقت، محافظت از رژیم اسرائیل در برابر پاسخگویی و استمرار بخشیدن به مصونیت آن در قبال جنایاتش است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 22
کد خبر: ۲۷۴۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد به شورای امنیت پیرامون اتهامات اخیر آمریکا در نامه‌ای به شورای امنیت تصریح کرد: اتهامات بی‌پایه علیه جمهوری اسلامی ایران، صرفاً تلاشی مذبوحانه برای انحراف شورای امنیت از ایفای مسئولیت‌های خود، پرده‌پوشی حقیقت، محافظت از رژیم اسرائیل در برابر پاسخگویی و استمرار بخشیدن به مصونیت آن در قبال جنایاتش است.

بسم الله الرحمن الرحیم

بدینوسیله قاطعانه اتهامات بی‌اساس مطرح‌شده علیه جمهوری اسلامی ایران توسط نمایندگان ایالات متحده و رژیم اشغالگر و تروریستی اسرائیل در نشست علنی امروز شورای امنیت مورخ ۲۱ مارس ۲۰۲۵، که ذیل دستور کار «وضعیت خاورمیانه، از جمله مسئله فلسطین» (نشست ۹۸۸۳) برگزار شد، را رد می‌نمایند.

در نشست مزبور، طرفین با نسبت دادن نادرست فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده و حمایت از تروریسم به ایران، به ایراد اتهاماتی از این نظیر پرداختند. این اتهاماتی چیزی جز تلاشی حساب‌شده برای منحرف‌سازی افکار عمومی بین‌المللی از جنگ نسل‌کُشانه، جنایات جنگی و فجایع گسترده رژیم اسرائیل علیه مردم فلسطین در غزه نیست.

همچنین این اتهامات درصدد پنهان ساختن همدستی انکارناپذیر ایالات متحده در این جنایات و حمایت قاطع آن کشور از اقدامات مخرب و بی‌ثبات‌کننده رژیم صهیونیستی در سراسر منطقه است. در همین چارچوب، ادعا‌های مشابه و بی‌اساس نماینده آمریکا در نشست علنی پیشین شورای امنیت در تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (نشست ۹۸۸۱) که ذیل دستور کار صدرالذکر برگزار شد نیز به‌طور کامل مردود است.

نقش مستقیم ایالات متحده در تسهیل جنایات رژیم اسرائیل، انکارناپذیر و مستند است. حمایت سیاسی، نظامی و مالی بی‌وقفه آمریکا از رژیم صهیونیستی، این رژیم را در ارتکاب جنایات فاحش با مصونیت کامل از مجازات، جسور ساخته است.

بنابراین، اتهامات بی‌پایه علیه جمهوری اسلامی ایران، صرفاً تلاشی مذبوحانه برای انحراف شورای امنیت از ایفای مسئولیت‌های خود، پرده‌پوشی حقیقت، محافظت از رژیم اسرائیل در برابر پاسخگویی و استمرار بخشیدن به مصونیت آن در قبال جنایاتش است.

افزون بر این، این اتهامات بی‌اساس بار دیگر سیاست خصمانه دولت آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران را برجسته می‌سازد و تأیید می‌کند که نمایندگی دائم ایالات متحده نزد سازمان ملل، تحت هدایت مستقیم واشنگتن، واقعیت‌های میدانی را نادیده گرفته و به طرح مکرر اتهامات بی‌پایه علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهد.

نمایندگی دائم آمریکا نزد سازمان ملل متحد، در هر فرصت ممکن، شورای امنیت را به ابزاری برای پیشبرد دستورکار سیاسی واشنگتن بدل ساخته و تصویری ناصواب از ایران به‌عنوان تهدیدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی ارائه می‌دهد.

در پاسخ به ادعای بی‌اساس نماینده ایالات متحده پیرامون برنامه هسته‌ای ایران که در این نشست مطرح شد، لازم می‌دانم به‌صراحت تأکید کنم که فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران کاملاً صلح‌آمیز بوده و به‌طور کامل در چارچوب تعهدات ایران ذیل پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای انجام می‌گیرد.

در مقابل، ایالات متحده تنها کشوری است که تاکنون از سلاح هسته‌ای استفاده کرده و مرتکب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت شده است.

افزون بر این، استاندارد‌های دوگانه و نفاق آشکار واشنگتن، در سکوت مداوم آن در قبال زرادخانه هسته‌ای اعلام‌نشده رژیم صهیونیستی، و ناتوانی در برخورد با تهدید‌های مکرر این رژیم به استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی علیه مردم فلسطین در غزه، کاملاً عیان است.

چنین رویکردی به‌وضوح نشان می‌دهد که موضوع عدم اشاعه، صرفاً به‌عنوان ابزاری سیاسی از سوی ایالات متحده مورد استفاده قرار می‌گیرد، نه به‌عنوان یک اصل جهان‌شمول و بی‌طرفانه./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده