بازگشایی دوطرفه محور چالوس شنا در خزر ممنوع شد؛ هشدار سطح زرد دریایی در مازندران ۸۵ روز هوای قابل قبول در تهران از ابتدای سال تاکنون سرپرست دانشگاه صنعتی شریف منصوب شد /مسعود آقامحمد تجریشی کیست؟ شکار سارقان طلا در مخفیگاه/ بازداشت ۴ متهم در عملیاتی غافلگیرانه سازمان هواشناسی: تهران خنک‌تر می‌شود/ باشماق، خوش آب و هواترین مرز اربعینی جاده چالوس از ساعت ۱۹ یکطرفه می‌شود آغاز توزیع واکسن آنفلوانزا از هفته آینده با نرخ ۹۱۷ هزار تومان رئیس دادگستری لارستان: حکم اعدام قاتل ۴ عضو خانواده بیرمی به زودی اجرا می‌شود دستگیری ۳۵۶ نفر از اتباع بیگانه غیرمجاز در زابل صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد

تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه آخرین کار شورای عالی در سال ۱۴۰۳ این بود که چارچوبی را برای برنامه عمل وزارتخانه در حوزه هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین تهیه کند از تدوین اساسنامه‌های مدارس بین‌الملل و مدارس مجازی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 29
کد خبر: ۲۷۴۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمود امانی طهرانی، با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ یکی از سال‌های بسیار پربار شورای عالی بود گفت: با استقرار دولت جدید نگاه وزیر آموزش و پرورش به شورای عالی آموزش و پرورش، این شورا ارتقاء و سطح بالاتری یافت، به همین خاطر دستور‌های مهمتری در دستور کار این شورا قرار گرفت.

وی با بیان اینکه ترمیم سند تحول بنیادین به انجام رسید افزود: در زمینه سوابق تحصیلی، امتحانات نهایی و کنکور تصمیم‌های بسیار خوبی گرفته شد، شورای عالی در زمینه اجرای قانون برنامه هفتم ورود بسیار قوی پیدا کرد، همچنین در باب نگاشت نهادی سال بسیار پرتلاش و پردست آوردی برای شورای عالی بود.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه آخرین کار شورای عالی در سال ۱۴۰۳ این بود که چارچوبی را برای برنامه عمل وزارتخانه در حوزه هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین تهیه کند ادامه داد: در چند جلسه گذشته به وزیر آموزش و پرورش و تعدادی از معاونان ابلاغ شد که برنامه‌های سال ۱۴۰۴ چه باشد، در این زمینه تا پایان برنامه هفتم چه کنیم و تا پایان برنامه هشتم چه کاری باید انجام داد.

امانی مهمترین اولویت در سال ۱۴۰۴ را پشتیبانی از اجرای تام سند تحول بنیادین در قالب نقشه راه اجرای سند و نیز حمایت از اجرای تام قانون برنامه هفتم در حوزه آموزش و پرورش یعنی فصل ۱۹ و احکام ۸۷ تا ۹۲ اعلام کرد و گفت: اساسنامه‌های مدارس بین‌الملل و مدارس مجازی در حال تدوین است که به زودی به صحن شورا خواهد آمد، در هر دوی اینها ساماندهی‌های به روز بر حسب نیاز‌های روز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه بودجه شورای عالی به صورت کلی بودجه بسیار اندکی است، زیرا بخش اجرا ندارد عنوان کرد: با توجه به اینکه حجم زیادی از تولید برنامه‌های مربوط به قانون هفتم به این شورا سپرده شده طبیعتاً باید در بودجه شورا ترمیمی صورت گیرد که تصور می‌کنم سازمان برنامه و بودجه این کار را انجام خواهد دهد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه در شورای عالی همیشه با قدری کسری بودجه مواجه هستیم و تلاش می‌کنیم با کمک وزارت و سازمان برنامه و بودجه در آخر سال کسری جبران شود اظهار کرد:، چون مقیاس بودجه‌ای شورای عالی نسبت به مقیاس عدد و رقم‌های وزارت آموزش و پرورش اندک است معمولا این کار انجام می‌شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار