دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

اخذ ID کارت شرط استمرار فعالیت مدیران مدارس

مشاور و جانشین وزیر در ستاد راهبردی مدرسه محوری اخذ ID کارت را شرط استمرار فعالیت مدیران مدارس در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبرز حمیدی آموزش نیروی انسانی پیشران مدرسه به‌ویژه مدیران را باعث حفظ تداوم و بقای سازمان برشمرد و اظهار کرد: نگاه گذشته محوری که آموزش را متعلق به دوران کودکی، نوجوانی و جوانی می‌داند منسوخ‌شده و امروزه تنها به‌وسیله یادگیری پیوسته و پایدار می‌توان با پیشرفت‌ها و دگرگونی‌های روز جامعه سازگار و همراه شد.

 

وی با اشاره به اهمیت آموزش افزود: مدرسه به‌عنوان کانون اصلی تعلیم و تربیت مسئولیت تربیت همه‌جانبه دانش آموزان را بر عهده دارد و تحقق این مهم مستلزم تلاش‌های هوشمندانه و علمی همه همکاران تحت راهبری مدیران محترم مدارس است.

 

حمیدی تصریح کرد: مدیران و معلمان مدارس برای انجام این مأموریت نیازمند کسب و توسعه شایستگی‌های تخصصی و حرفه‌ای هستند بنابراین در چارچوب نظام مدرسه محوری ده عنوان دوره آموزشی و کاربردی در سال جاری در سامانه جامع مدیریت یادگیری و آموزش فرهنگیان (LTMS) برای مدیران مدارس ارائه می‌شود.

 

مشاور و جانشین وزیر در ستاد راهبردی مدرسه محوری خاطرنشان کرد: مدیران باید با مراجعه به سامانه مذکور و در همه دوره‌ها ارائه‌شده ثبت‌نام کنند.

 

به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش‌وپرورش، وی ادامه داد: از آنجایی‌که سامانه صدور ابلاغ (بکفا) در سال تحصیلی جدید به سامانه جامع مدیریت یادگیری و آموزش فرهنگیان (LTMS) متصل شده است گذراندن دوره‌های مذکور برای مدیران مدارس الزامی است و نتایج آزمون این دوره‌ها به‌عنوان اولین گام در اجرای راهکار ۴-۱۱ سند تحول بنیادین یعنی استقرار نظام سنجش شایستگی‌های حرفه‌ای مدیران مدارس تلقی می‌شود، لذا اخذ گواهی دوره‌های آموزشی گذرانده شده مذکور یکی از الزامات استمرار فعالیت مدیران مدارس در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ خواهد بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر