شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل

طرح سناتورهای آمریکایی برای اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه

سناتورهای آمریکایی تحریم‌های جدید علیه روسیه را در صورت عدم پیشرفت گفت‌وگوهای صلح اوکراین مطرح کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 02
کد خبر: ۲۷۴۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، گروهی از سناتورها از هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه لایحه‌ای را در مجلس سنا ارائه کرده‌اند که در صورت عدم پیشرفت مذاکرات پایان جنگ روسیه و اوکراین، تحریم‌های بیشتری را علیه مسکو اعمال می‌کند.

 

این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که ترامپ نیز به تازگی از اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه سخن گفته بود. مسکو در ماه مارس با توقف موقت حملات به زیرساخت‌های انرژی اوکراین موافقت کرده بود، اما پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس کامل را نپذیرفت.

 

لیندسی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه و ریچارد بلومنتال، سناتور دموکرات در بیانیه‌ای مشترک نوشتند: «تحریم‌های علیه روسیه شامل اعمال تعرفه‌های ثانویه بر کشورهای خریدار نفت، گاز، اورانیوم و سایر محصولات روسی خواهد بود. این تحریم‌ها سختگیرانه طراحی شده‌اند.»

 

آنها افزودند: «دیدگاه غالب در سنای آمریکا این است که روسیه مهاجم است و این جنگ وحشتناک و تجاوز پوتین باید همین حالا پایان یابد و در آینده نیز از آن جلوگیری شود.»

 

این لایحه با حمایت ۲۵ سناتور جمهوری‌خواه و ۲۵ سناتور دموکرات نشان‌دهنده پشتیبانی گسترده دوحزبی از اوکراین در میان قانونگذاران آمریکایی است.

 

سیاست ترامپ درباره اوکراین باعث ایجاد اختلاف میان او و برخی هم حزبی‌های جمهوری‌خواهش شده است. رئیس‌جمهور آمریکا در فوریه ادعا کرده بود که کی‌یف مسئول تهاجم روسیه است./ مهر

ارسال نظر