آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ

اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ پایگاه خبری اکسیوس نوشت که این اخراج‌ها یک روز پس از آن صورت گرفت که لورا لومر، نظریه‌پرداز تئوری توطئه از کاخ سفید بازدید کرد و ترامپ را تحت فشار گذاشت تا برخی از اعضای شورای امنیت ملی را اخراج کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 03
کد خبر: ۲۷۴۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری اکسیوس نوشت که این اخراج‌ها یک روز پس از آن صورت گرفت که لورا لومر، نظریه‌پرداز تئوری توطئه از کاخ سفید بازدید کرد و ترامپ را تحت فشار گذاشت تا برخی از اعضای شورای امنیت ملی را اخراج کند.

اکسیوس تایید نکرد که آیا این اخراج‌ها مستقیما به این دیدار مربوط است یا نه، اما یک منبع آگاه گفته این اقدام «به‌عنوان حرکتی ضد نئومحافظه‌کارانه» توصیف شده است.

یک مقام آمریکایی گفت که لومر به شدت عصبانی بود که «نئومحافظه‌کاران» توانسته‌اند از فرآیند بررسی سوابق برای دریافت پست‌های دولتی عبور کنند. وی گفت: «لومر دیروز به کاخ سفید رفت و تحقیقات و شواهد خود را ارائه داد.»

این مقام رسمی گمان داشت که این اخراج‌ها به دیدار لامر مربوط است، اما از آن مطمئن نبود.

این مقام آمریکایی نام سه عضو ارشد شورای امنیت ملی که اخراج شده‌اند را اعلام کرد و گفت اوضاع در حال تبدیل شدن به یک «حمام خون» است. نام این اشخاص تابدین لحظه مشخص نشده است.

منبع آگاه دیگری گفت که احتمالا تا ۱۰ نفر از جمله مدیران ارشد اخراج شده‌اند.

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا از اظهارنظر در این رابطه خودداری کرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترامپ آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار