رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

پیام شدیداللحن مصر خطاب به رژیم صهیونیستی

پیام شدیداللحن مصر خطاب به رژیم صهیونیستی وزیر خارجه مصر یک پیام شدیداللحن خطاب به رژیم صهیونیستی مخابره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 06
کد خبر: ۲۷۴۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر در جریان دیدار با هیئت جنبش فتح تاکید کرد که قاهره با تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای جدا کردن نوار غزه از کرانه باختری مخالف است.

 

وی افزود: مصر کاملاً با تجاوزات اسرائیل علیه نوار غزه و کرانه باختری و استفاده از نیروی نظامی بدون در نظر گرفتن قوانین بین المللی مخالف است.

 

عبدالعاطی اضافه کرد: توهمات تل‌آویو درباره قدرت هرگز باعث نمی‌شود امنیت برای اسرائیل محقق شود بلکه جنایات صورت گرفته باعث تشدید احساس تنفر و انتقام علیه صهیونیست در منطقه خواهد شد.

 

وی نسبت به پیامدهای تداوم سکوت ننگین کشورهای جهان در قبال جنایات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه هشدار داد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار