هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

پوتین:روسیه علاقه‌مند است که سوریه یک کشور مستقل باقی بماند

پوتین:روسیه علاقه‌مند است که سوریه یک کشور مستقل باقی بماند رییس جمهور روسیه، امیر قطر را به گفت‌و‌گو در مورد رویداد‌های سوریه و کمک‌های بشردوستانه به این جمهوری دعوت کرد و گفت که مشکلات زیادی در آنجا وجود دارد و خاطرنشان کرد روسیه علاقه‌مند است که سوریه یک کشور مستقل باقی بماند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 17
کد خبر: ۲۷۵۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، رییس جمهور روسیه و امیر قطر در روسیه دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در دیدار باتمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر ضمن تاکید بر اینکه روابط دو کشور در حال تقویت است، گفت:روسیه و قطر به اندازه کافی پروژه‌های مشترک جالب از جمله در بخش گاز دارند.

رییس جمهور روسیه، امیر قطر را به گفت‌و‌گو در مورد رویداد‌های سوریه و کمک‌های بشردوستانه به این جمهوری دعوت کرد و گفت که مشکلات زیادی در آنجا وجود دارد و خاطرنشان کرد روسیه علاقه‌مند است که سوریه یک کشور مستقل باقی بماند.

پوتین با اشاره به اینکه قطر تصمیمات مهمی برای حل و فصل مناقشه فلسطین و اسرائیل می‌گیرد، گفت:حل و فصل درازمدت مناقشه فلسطین و اسرائیل تنها از طریق راه حل دو کشوری امکان پذیر است.

تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر نیز به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفت که احمد الشرع، رئیس دولت جدید سوریه، در دیدار قبلی با وی تمایل خود را برای ادامه همکاری بین مسکو و دمشق ابراز کرده است.

بن حمد افزود: ما با او در مورد روابط تاریخی سوریه و روسیه که ماهیت راهبردی داشته و دارد گفت‌و‌گو کردیم. او مصمم است این همکاری‌ها را ادامه دهد و بر اساس احترام متقابل و احترام به منافع دو ملت تعامل ایجاد کند.

وی خاطرنشان کرد: مناسبات با روسیه را بسیار ارج می‌نهیم؛ پروژه‌ها و پیشنهاد‌هایی وجود دارد که قرار است مورد بحث و بررسی قرار گیرد و اجرایی شود.

لازم به ذکر است که تمیمبن حمد آل ثانی امیر قطر برای یک سفر رسمی امروز وارد روسیه شده است./انتخاب

کلمات کلیدی: پوتین روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار