هرتزوگ خواستار جلوگیری از انتخابات مجدد شد شمارش آرای عادی انتخابات اسرائیل به پایان رسید / ائتلاف نتانیاهو ۵۳ کرسی به دست آورد فرار فلاویو بولسونارو به آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل امیر قطر: منطقه در حال گذراندن روز‌های سختی است نتایج انتخابات اسرائیل فردا اعلام می‌شود رسانه‌های عبری: درخواست لیکود برای تمدید زمان رأی‌گیری رد شد التماس بن گویر و نتانیاهو برای شرکت اسرائیلی‌ها در انتخابات پزشکیان در دیدار با پوتین: بدون وابستگی به آمریکا می‌توانیم مشکلات منطقه را حل‌وفصل کنیم پوتین در دیدار با پزشکیان: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه

زاخارووا: ربایش پوتین، خیال‌پردازی احمقانه منحرفان بریتانیایی است

زاخارووا: ربایش پوتین، خیال‌پردازی احمقانه منحرفان بریتانیایی است سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، اظهارات وزیر دفاع انگلیس درباره تمایل برای ربودن رئیس‌حمهور روسیه را به مثابه «خیال‌پردازی احمقانه منحرفان بریتانیایی» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۲۱ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 11
کد خبر: ۲۹۹۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های روسیه به اظهارات «جان هیلی» وزیر دفاع انگلیس مبنی بر تمایل او برای ربودن «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به سبک ربایش «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا واکنش نشان دادند.

وقتی خبرنگاری از وزیر دفاع انگلیس پرسید که کدام رهبر جهان را برای چنین اقدامی انتخاب می‌کند، هیلی به طور مستقیم به رئیس جمهور روسیه اشاره کرد.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، اظهارات وزیر دفاع انگلیس را به مثابه «خیال‌پردازی احمقانه منحرفان بریتانیایی» توصیف کرد.

«گریگوری کاراسین» رئیس کمیته امور بین‌الملل شورای فدراسیون (مجلس علیا) روسیه نیز گفت که هیلی باید در قبال اظهاراتش پاسخگو باشد.

«ویتالی میلونوف» عضو دومای دولتی (مجلس قانونگذار) روسیه هم اظهارات وزیر دفاع انگلیس را تحریک‌آمیز توصیف کرد و گفت: بریتانیا همواره نقش کشوری جنگ افروز را ایفا کرده است.

میلونوف اظهار داشت: انگلیس، شایسته هیچ احترامی نیست، چه رسد به اینکه موجودیت این کشور را بخواهیم به رسمیت بشناسیم.

نیرو‌های آمریکایی ۳ ژانویه ۲۰۲۶ (۱۳ دی ۱۴۰۴) در یک حمله شبانه به ونزوئلا، مادورو و همسرش را ربوده و برای محاکمه به ایالات متحده منتقل کردند. مادورو ۱۵ دی‌ماه در دادگاه فدرال نیویورک، اظهار بی‌گناهی کرد و گفت که هنوز رئیس‌جمهور کشورش است.

شماری از کشور‌های جهان، این اقدام آمریکا را مصداق نقض آشکار حاکمیت ونزوئلا و قوانین بین‌المللی توصیف کردند و آزادی مادورو را خواستار شدند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: پوتین روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار