اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد

استاندار کرمان برای اولین بار در کشور یک نوجوان دهه هشتادی را به عنوان مشاور نسل Z خود منصوب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 22
کد خبر: ۲۷۶۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، برای اولین بار در کشور و طی حکمی با امضای محمدعلی طالبی استاندار کرمان، «سجاد بدخشان» به عنوان مشاور نسل Z استاندار منصوب شد.

طالبی در متن پیام این حکم خلاقانه که برای اولین بار در کشور صورت گرفته است، هدف خود از این انتصاب را «رساندن صدای نسل Z به گوش تصمیم‌سازان» و همچنین «فراهم سازی بستر برای مشارکت واقعی در ساختن آینده» عنوان کرد.

گفتنی است «سجاد بدخشان» متولد سال ۸۶، دانش آموز پایه یازدهم متوسطه دوم دبیرستان نمونه دولتی شهدای عشایر استان است.

رئیس شورای دانش آموزی استان کرمان، نماینده دانش آموزان استان در دوازدهمین دوره مجلس دانش آموزی کشور از جمله سوابق بدخشان به عنوان مشاور نسل Z استاندار کرمان می‌باشد./ مهر 

کلمات کلیدی: استانداری کرمان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار