نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد تنها ساعاتی پس از دستاوردسازی رئیس‌جمهور آمریکا از شکل‌گیری آتش‌بس بین هند و پاکستان، این آتش‌بس نقض و تصاویری از حملات هوایی به کشمیر منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 10
کد خبر: ۲۷۷۷۶۹
آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

به گزارش راهبرد معاصر؛ عصر شنبه منابع رسانه‌ای و «محمد اسحاق دار» وزیر خارجه پاکستان از آتش‌بس فوری بین هند و پاکستان خبر دادند.

وزیر خارجه پاکستان در پیامی اعلام کرد: پاکستان و هند با یک آتش‌بس فوری موافقت کردند. پاکستان همواره برای برقراری صلح و امنیت در این منطقه تلاش کرده است، بدون آنکه حاکمیت و تمامیت ارضی خودش را به خطر بیندازد.

در پی انتشار این خبر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد: پس از مذاکرات با میانجیگری ایالات متحده، خرسندم اعلام کنم که هند و پاکستان با آتش‌بس فوری و جامع موافقت کرده‌اند. من به هند و پاکستان به خاطر استفاده از عقل سلیم و هوش بالا تبریک می‌گویم و از علاقه آنها به این موضوع قدردانی می‌کنم.

علاوه بر این، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه ایالات متحده گفت: من و معاون رئیس‌جمهور جی‌دی ونس طی ۴۸ ساعت با مقامات ارشد هندی و پاکستانی گفت‌و‌گو کردیم. من خوشحالم که اعلام کنم دولت‌های هند و پاکستان با آتش‌بس فوری موافقت کرده‌اند. دولت‌های هند و پاکستان مذاکرات در مورد طیف وسیعی از مسائل را در مکانی بی‌طرف آغاز خواهند کرد.

اما ساعاتی پس از دستاوردسازی دولت آمریکا از این آتش‌بس، خبرگزاری انگلیسی «رویترز» از نقض آتش‌بس بین هند و پاکستان خبر داد.

رویترز به نقل از شاهدان عینی نوشت: «نقض آتش‌بس از شهر‌های اصلی کشمیر هند، منطقه‌ای که متحمل چهار روز جنگ شده بود، گزارش شد. به گفته مقامات، ساکنان و شاهدان عینی، صدای انفجار‌هایی در سرینگر و جامو شنیده شد و پرتابه‌ها و نور‌هایی در آسمان شب جامو دیده شد، مشابه وقایع شب قبل.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: هند پاکستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار