پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

قالیباف:‌ پیروزی ملت فلسطین قطعی است

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با همتای الجزایری خود گفت: ایران و الجزایر می‌توانند با استفاده از ظرفیت پارلمان‌ها بسیاری از فرصت‌ها را بالفعل کرده و توسعه دو کشور را رقم زنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 15
کد خبر: ۲۷۸۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم بوغالی رئیس مجلس الجزایر روز چهارشنبه با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که در رأس هیأتی پارلمانی به منظور شرکت در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی(PUIC) به جاکارتا پایتخت اندونزی سفر کرده بود، دیدار و گفت و گو کرد.

قالیباف در ابتدای این دیدار ضمن ابراز خرسندی از ملاقات همتای الجزایری خود و با  مثبت خواندن سخنرانی او در جریان اجلاس حاضر، گفت: امروز فجایعی در فلسطین در حال رخ دادن است که همه حاکی از این است که باید با اتحاد و انسجام به فکر این مردم مظلوم باشیم و حق آنها را بگیریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه ضمن ابراز تأسف از عدم اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی در حمایت از فلسطین، عنوان کرد: امروز نه تنها برخی کشورهای اسلامی از فلسطین حمایت نمی کنند بلکه تعدادی از آنها در چنین شرایط ظالمانه ای، از صهیونیست ها حمایت می کنند.

قالیباف با تأکید بر ضرورت چاره اندیشی برای مسأله فلسطین، ابراز داشت: ما بر این باوریم که اگر در جبهه حق ایستادگی کنیم خداوند پیروزی را برای ما تضمین کرده و تردیدی در آن وجود ندارد. وظیفه ما این است که ملت ها را نسبت به موضوع فلسطین مطلع کرده و آنها را در میدان نگاه داریم.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با بیان اینکه امت اسلامی در سطح جهانی نسبت به فلسطین، حساسیت لازم را پیدا کرده اند، اظهار داشت: ما باید صحبت های صریح و شفاف در این حوزه در قالب پارلمان ها داشته باشیم. ما باید همکاری های لازم برای ارسال کمک های ضروری به غزه را داشته باشیم که ایران و الجزایر با همکاری یکدیگر می توانند این کار را انجام دهند.

وی همچنین بر توسعه روابط تجاری میان دو کشور تأکید کرد و افزود: ایران و الجزایر می توانند در حوزه صنعت، دانش بنیان، بهداشت و سلامت و حمل و نقل ارتباط نزدیکی داشته باشند و ظرفیت های لازم در این حوزه ها وجود دارد.

قالیباف در ادامه تأکید کرد: اتاق اصناف و اتاق بازرگانی را باید در کنار سفرا فعال کنیم تا بتوانند ظرفیت های موجود در دو کشور را شناسایی کرده و در اختیار سرمایه گذاران و تجار قرار دهند.

 رئیس مجلس الجزایر: ظرفیت‌های الجزایر و ایران بی‌نظیر هستند و می‌توان از آن برای توسعه روابط اقتصادی استفاده کرد

ابراهیم بوغالی نیز در این دیدار، ضمن ابراز خرسندی عمیق از برگزاری این دیدار، عنوان کرد: پیوندها و دغدغه های ما مشترک است لذا در سایه چالش های شتابان امروز باید هر دو طرف در حوزه های مختلف اقتصادی و غیره در سطوح دولتی و پارلمانی تلاش کنیم و در این راستا توسعه دیپلماسی پارلمانی می تواند باعث ایجاد مصونیت برای دو طرف در مقابله با چالش ها شود.

رئیس مجلس الجزایر با اشاره به مسأله فلسطین عنوان کرد: متأسفانه امروز برخی کشورهای اسلامی نه تنها یاری‌گر آرمان فلسطین نیستند بلکه علیه مظلومان فلسطینی در کنار ظالمان قرار گرفته اند و نسبت به این مسأله پشت کرده اند.

وی ادامه داد: برخی کشورها در حال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند که نه تنها منافع آنها را تأمین نمی کند بلکه باعث می شود این رژیم ناچیز، به خود اجازه دهد بیش از پیش به جنایات خود ادامه دهد. کوچ اجباری و کمبود دارو و غذا از معضلات جدی امروز فلسطین است اما لازم است که  کشورهای اسلامی در حوزه احقاق حق فلسطینیان در دادگاه های حقوقی بین المللی قوی‌تر عمل کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده