اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

نظامیان آمریکایی در مناطق نفت خیز سوریه مستقر شدند

پس از اعلام صریح رئیس جمهور آمریکا مبنی بر تمایل بر کنترل نفت شمال سوریه، منابع خبری از ورود نظامیان آمریکایی از مرز عراق به سمت مناطق نفت خیز سوریه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 14
کد خبر: ۲۷۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیاست خروج نظامیان آمریکایی از سوریه مدت زمان زیادی دوام نیاورد و رئیس جمهور آمریکا زیر فشار کنگره ناگزیر به پذیرش استقرار نظامیان این کشور در برخی مناطق سوریه شد. مقامات نظامی آمریکا اگرچه هدف از استقرار نظامیان خود را در راستای مبارزه با تروریسم قلمداد نموده اند، با این حال دونالد ترامپ چندی پیش صراحتا از تمایل آمریکا جهت استیلا بر نفت سوریه پرده برداشت.

 

منابع خبری می‌گویند یک کاروان نظامی متشکل از ۲۲ خودروی نظامی و دو کامیون از مرز عراق و سوریه عبور کرده و در نزدیکی میدان‌های نفتی در شمال شرق سوریه مستقر شده‌اند.

 

به گزارش «اسپوتنیک» به نقل از «الاخباریه» نظامیان آمریکایی از طریق مرز «الولید» عراق نزدیک میدان نفتی «عوده» در منطقه قحطانیه و میدان نفتی «جبسا» متمرکز شده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، حدود ۹۰ درصد ذخایر نفتی سوریه در شرق رود فرات متمرکز شده است، منطقه‌ای که قبلاً دژ و منبع اصلی درآمد تروریست‌های داعش بود و اکنون عمدتاً توسط نیروهای دموکراتیک سوریه کنترل می‌شود.

 

خبرگزاری «آناتولی» نیز یکم نوامبر (جمعه 10 آبان) گزارش داد ارتش آمریکا همچنان گشتزنی‌های خود را در 40 کیلومتری بین قحطانیه و منطقه «ریملان» در شهر «الحسکه» ادامه می‌دهد. رسانه‌های ترکیه با استناد به گفته‌های شاهدان محلی گزارش کردند ارتش آمریکا مشغول ساخت دو پایگاه نظامی در مناطق راهبردی در شرق سوریه است.

 

این در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا اخیرا اعلام کرد واشنگتن برای «محافظت از نفت» سوریه، تعداد محدودی نظامی را در شمال این کشور حفظ می‌کند. وی گفته بود که ما از نفت محافظت کرده‌ایم و بنابراین، شمار کمی از نیروهای آمریکایی در مناطقی که در آنها نفت وجود دارند باقی خواهند ماند و ما از این مناطق حراست خواهیم کرد و در آینده تصمیم می‌گیریم که با آن چه کار کنیم». ترامپ همچنین گفت نفت را دوست دارد و نفت سوریه را عرضه خواهد کرد.

 

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد آمریکا ماهانه 30 میلیون دلار از نفت سوریه را به خارج از این کشور قاچاق می‌کند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار